Analize și opinii

Tobias Langdon: Lumea Clovnilor

„Când liderii armatei terestre, marinei și forțelor aeriene britanice afișează cu mândrie steagul curcubeu, Putin și Xi tremură”…

Luptați pentru noi, bărbați albi. Vom câștiga războiul pentru Occident

„Clown World” (Lumea Clovnilor) îi detestă pe albi și iubește războaiele. Acest lucru creează o problemă, deoarece bărbații albi heterosexuali, fiind cei mai mici dintre cei mai josnici în ochii Lumii Clovnilor, sunt necesari pentru a lupta în războaiele Lumii Clovnilor. Din nefericire, politica „Zăpăcește-i, apoi recrutează-i!” nu merge bine. Chiar dacă „Clown World” plănuiește un război triumfător împotriva Rusiei, a Chinei, a Iranului și a Coreii de Nord, atât în ​​Marea Britanie, cât și în America, recrutarea bărbaților albi în armată se prezintă dezastruos,.

Vezi tu, există o Axă a Răului, căreia trebuie să i se opună o Axa Anală. Țările rele precum Rusia, care nu cred în venerarea homosexualilor și a nealbilor, trebuie învinse de către țări bune precum Marea Britanie, care cred într-un astfel de scenariu. Iată opinia unui războinic din armata „Clown World”: „Marea Britanie trebuie să fie pregătită să ducă un război peste trei ani și să dubleze letalitatea armatei sale pe măsură ce amenințările separate ale Rusiei, Chinei, Iranului și Coreei de Nord vor ajunge la un punct maxim, a avertizat noul șef al armatei”.

Generalul Sir Roly Walker, șeful Statului Major, a declarat reporterilor că Occidentul se confruntă cu „o axă de răsturnări” cu o ambiție militară în creștere și că un conflict care implică una dintre țări ar putea duce la „o detonare semnificativă” într-un alt teatru.

Walker a citat evaluări ale S.U.A. conform cărora președintele Chinei, Xi Jinping, a cerut ca armata țării să fie pregătită să invadeze Taiwanul în 2027 – precum și îngrijorările că Iranul ar putea încerca să rupă acordul nuclear care este menit să-l împiedice să dezvolte o armă atomică, în timp ce războiul din Ucraina continuă…

Comentariile noului șef al armatei U.K. vin într-un moment în care dimensiunea armatei britanice este cea mai redusă din ultimii 300 de ani, după ce a donat Ucrainei tancuri, rachete, artilerie și cantități mari de muniție – gesturi care vor fi interpretate de unii ca o pledoarie pentru viitor drept investiții într-un serviciu considerat a avea nevoie de modernizare.

În timp ce guvernul laburist a fost de acord să ridice cheltuielile pentru apărare de la nivelul actual de 2,32% din PIB (64,6 miliarde de lire sterline) la 2,5%, nu s-a angajat încă să respecte un calendar ferm. Miniștrii vor să se uite la cărțile țării înainte de a decide ce este posibil, în timp ce conservatorii s-au angajat anterior să facă acest lucru până în 2030. Șeful armatei spune că „Regatul Unit trebuie să-și dubleze letalitatea sau să fie pregătit pentru război în 2027” („The Guardian”, 23 iulie 2024).

Dacă doriți o perspectivă asupra cine va câștiga atunci când Axa Analului intră în război cu Axa Răului, aruncați o privire la această fotografie a armatei britanice care se antrenează din greu. Aceasta este o fotografie fascinantă din mai multe motive. În primul rând, este evident un exercițiu de umilire. „Clown World” forțează armata să se supună și să-și demonstreze supunerea. Fotografia este, de asemenea, dovada cât de rar este un anumit tip de curaj. Cei mai mulți dintre bărbații din fotografie vor fi fost pe deplin pregătiți să lupte într-un război, se confruntă cu moartea și răni care distrug membrele. Dar niciunul dintre ei nu era pregătit să spună: „Dă-i drumul – nu mă înclin în fața invadatorilor de fund și a mângâietorilor de mufe”. Cu alte cuvinte, aveau curaj fizic, dar nu curaj moral. Gândesc, dar nu vorbesc.

Curajul moral este mult mai rar decât curajul fizic. La urma urmei, confruntarea cu moartea violentă vă va câștiga laude și premii. Dar denunțarea „Clown World” vă va câștiga ostracism și oprobiu. Veți transforma prietenii în dușmani, veți pierde sprijinul colegilor și veți fi condamnat ca imoral și detestabil. Și asta este foarte dureros pentru creaturi sociale precum ființele umane, așa cum a descris Kevin MacDonald. Când a rupt cu trecutul său liberal și a început să expună războiul sionist din Occident, a experimentat ostracismul și oprobiul din plin la universitatea sa și în alte locuri. Dar nu a dat înapoi, pentru că are acea calitate rară a curajului moral.

La fel ca MacDonald, mulți academicieni au avut gânduri dezaprobatoare despre evrei, dar spre deosebire de MacDonald, aproape toți au preferat să păstreze acele gânduri pentru ei înșiși. Același lucru este valabil și pentru bărbații curajoși din punct de vedere fizic din armatele din Vest. Sunt fericiți să se confrunte cu moartea violentă, dar nu au avut curajul moral să reziste prostiei „Clown World” și să se revolte împotriva cultului morții al Diversității, Egalității și Incluziunii (D.E.I.).

Este probabil ca o mare sau chiar o majoritate covârșitoare a soldaților albi să nu fie de acord cu D.E.I., dar nu vor rezista în public. La urma urmei, armatele atrag conformiștii și cei fericiți de poziția ierarhică. Acesta este un lucru bun atunci când armatele își îndeplinesc rolul corespunzător de apărare a națiunilor și de promovare a intereselor naționale, dar armatele „Clown World” nu mai fac asta. De exemplu, nu este în interesul național al Americii sau Marii Britanii să turnăm bani și muniții în Ucraina și să riscăm război cu Rusia și China.

Parazitologie și politică

În schimb, este complet împotriva intereselor noastre naționale. Deci ce se întâmplă? Ei bine, ce se întâmplă când șobolanii devin atrași de mirosul pisicilor? Asta este manipulare parazită. Un microb foarte simplu numit Toxoplasma gondii poate submina creierul foarte complex al unui șobolan, poate depăși aversiunea instinctivă și complet sănătoasă a șobolanului față de pisici și poate induce un comportament literalmente sinucigaș. Din motive evidente, un șobolan care este atras de mirosul pisicilor este mult mai probabil să fie mâncat de o pisică. Este rău pentru șobolan, dar bun pentru parazit.

La fel ca mulți alți paraziți, Toxoplasma are un ciclu de viață care implică două sau mai multe gazde distincte. De aceea, atât de mulți paraziți induc un comportament suicidar, deoarece trebuie să părăsească o specie gazdă și să intre în alta. În consecință, șobolanii sunt atrași de mirosurile feline și sunt mâncați de pisici; greierii sar în pâraie și sunt mâncați de pești; furnicile urcă în vârful firelor de iarbă și sunt mâncate de vaci.

Parazitologia este un subiect fascinant, dar cunoștințele sale nu au fost aplicate culturii umane așa cum ar trebui. Pot vedea paralele clare între comportamentul sinucigaș și auto-vătămator al Occidentului și același tip de comportament în regnul animal. Sistemul nervos al Occidentului a fost subminat de o elită ostilă de evrei și shabbos goyim. Dar, spre deosebire de șobolani sau greieri, ființele umane pot deveni conștienți că sunt manipulate de o forță extraterestră ostilă. Ei pot rezista apoi, la început pasiv, dacă este necesar, activ atunci când se ivește oportunitatea. Rezistența pasivă are loc de zeci de ani. Etapa activă începe acum, pentru că regii sioniști din „Clown World” fac ceea ce au făcut întotdeauna. Îl împing prea departe. De exemplu, aruncați o privire la această propagandă care vizează goyim-ul armatei britanice:

Cine ar putea să ia această fotografie în serios? În realitate, bărbații de culoare sunt o amenințare sexuală pentru femeile albe. Acest lucru este la fel de adevărat în armată, precum este peste tot. Dar „Clown World” inversează realitatea și urmărește ceva pe care îl iubește chiar mai mult decât războiul: minciunile. Același tip de propagandă mincinoasă poate fi văzut într-un videoclip care vizează combaterea a ceea ce poliția britanică tocmai a numit o „urgență națională”.

Ce este acea urgență? „The Guardian” este foarte bucuros să vă spună, „hărțuirea, agresiunea sexuală și violența domestică sunt cele care afectează una din 12 femei în Anglia și Țara Galilor, numărul de infracțiuni înregistrate crescând cu 37% în ultimii cinci ani. iar făptuitorii devin mai tineri”.

„The Guardian” va fi, de asemenea, foarte mulțumit de portretizarea făptuitorilor de hărțuire sexuală într-un videoclip recent. Masculi Sleazy White sunt prezentati hărțuind o varietate de femele (care nu sunt albe) aflate în dificultate. Bărbații albi trec la replici sexiste sau mângâie fesele într-un tren de metrou. În realitate, bărbații non-albi le fac asta femeilor albe în mare parte, nu bărbații albi femeilor non-albe. Dar o inversare a realității nu este suficientă pentru „Clown World”. De fapt, unii bărbați din videoclip sunt arătați provocând sexismul și misoginia.

Ghici ce: anti-sexistii prietenoși cu femeile sunt negre! În realitate, desigur, bărbații negri și alți bărbați non-albi sunt o amenințare sexuală din ce în ce mai mare pentru femeile albe. Dar „Clown World” nu poate admite adevărul, pentru că adevărul subminează mai degrabă decât ajută războiul împotriva albilor. Din păcate pentru „Clown World”, războiul său împotriva albilor nu ajută la celălalt fel de război pe care vrea să-l ducă: pe Axa Răului. Videoclipuri de genul ăsta îi insultă pe bărbații albi pe care „Clown World” vrea să-i lupte împotriva Rusiei și Chinei. În mod surprinzător, după ce au fost insultați de „Clown World”, bărbații albi nu sunt nerăbdători să fie recrutați de „Clown World”. Oricum, este derutant pentru Clovni. Ei nu înțeleg de ce planurile lor viclene de a distrugere a Occidentului merg prost.

Un alt plan al lor a fost importarea unui număr tot mai mare de bărbați non-albi în vârstă de luptă ca „refugiați”. „Clown World” plănuiește să ducă un război literal împotriva albilor de pe pământ. Războiul civil care vine în Marea Britanie Dar nici asta nu va funcționa. Indiferent de ceea ce ar spune trădătorii negri și trădătorii, toate avantajele în războaiele viitoare de pe pământul occidental constă în albii indigeni, nu în colonizatorii non-albi importați de „Clown World”. Întrebați-vă: ne-albii din Occident produc vreunul dintre necesitățile propriei lor existențe? Cresc și transportă hrana pe care o mănâncă? Adună în conducte apa pe care o beau? Construiesc și să întrețin adăpostul de care au nevoie? Creaze și controlează energia electrică pe care o folosesc? În fiecare caz, răspunsul este un „Nu!” puternic și accentuat. Iar non-albii sunt concentrați aproape în întregime în orașe care depind de proviziile externe.

Imaginează-ți doar în ce stare vor fi acele colonii non-albe după o săptămână fără hrană, fără apă și fără electricitate. Când v-ați imaginat acest lucru, vă rugăm să citiți un eseu prevestitor numit „Reflecții asupra războiului civil în Marea Britanie” la Porțile Vienei. A fost scrisă în 2010 de El Inglés, „The Englishman”, un bărbat alb care a servit în armată și știe despre ce vorbește. Iată o parte din rezumatul său despre motivul pentru care musulmanii care nu sunt albi, de exemplu, nu vor putea câștiga un război împotriva kafirilor albi:

Enclavele musulmane nu pot fi considerate autosuficiente în nici un fel, formă sau formă. Mâncarea, apa, consumabilele medicale și puterea trebuie să fie toate furnizate, deși în moduri diferite, din exterior. Oricare sau toate aceste rute de aprovizionare pot fi, în principiu, tăiate. Colectarea gunoiului poate fi perturbată; catargele telefoanelor mobile pot fi oprite sau semnalele blocate; liniile telefonice pot fi tăiate. Toate zonele musulmane vor fi supuse acestor presiuni în cazul izbucnirii unui conflict.

 Zonele britanice nu vor fi deloc supuse acestora decât în ​​măsura în care sunt adiacente zonelor musulmane. În plus, expertiza tehnică necesară pentru a construi și întreține infrastructura de acest fel se află în mare parte în mâinile britanicilor. O majoritate semnificativă a masei de pământ a Regatului Unit nu are practic nici un musulman în ea. Acest lucru le va oferi britanicilor o zonă uriașă de operațiuni în care să se antreneze, să foreze, să experimenteze cu arme de foc și explozibili și, de asemenea, cu numeroase oportunități de întâlnire și planificare în zone în care atât supravegherea tehnică, cât și fizică din partea poliției/serviciilor de securitate sunt greu de condus. Este posibil ca enclavele musulmane să se extindă, sau cel puțin să se consolideze, pe măsură ce curățarea etno-religioasă îi forțează atât pe musulmani, cât și pe britanici să se retragă din anumite zone în favoarea altora. Acest lucru va simplifica situația pentru toți actorii și va consolida diviziunea psihologică („Reflecții asupra războiului civil în Marea Britanie”, Gates of Vienna, 28 martie 2010).

El Inglés probabil nu mai este în armată, dar este probabil ca ostilitatea sa față de musulmani să fie împărtășită de majoritatea bărbaților albi care sunt în prezent în serviciu. La urma urmei, musulmanii nu sunt reticenți în a-și exprima propria ostilitate față de acești soldați, marinari și aviatori albi. Ostilitatea musulmană este ușor de înțeles, deoarece „Clown World” folosește armata britanică de zeci de ani pentru a lupta împotriva lumii musulmane. Dar acesta este încă un exemplu al modului în care Clovnii au tăiat creanga pe care stăteau. Pentru mai multe exemple, citiți „Reflecții asupra războiului civil în Marea Britanie”[1].

Preluare: https://www.art-emis.ro/jurnalistica/lumea-clovnilor

Autor: Tobias Langdon

——————————————-

[1] https://gatesofvienna.net/2010/03/reflections-on-the-civil-war-in-britain/ – 28 martie 2010

Sursa – https://www.theoccidentalobserver.net/2024/07/27/fight-for-us-white-male-scum-why-we-will-win-the-war-for-the-west/ – 27 iulie 2024