Analize și opinii

Pepiniera de teroriști Hamas din Băneasa. Episodul 2

Este oficial. Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că studenți veniți în România, membri ai grupării teroriste Hamas, beneficiază de pregătire militară. Și sunt învățați nu numai cum să ucidă utilizând armamentul din dotare. Ci și cum să construiască tuneluri, cum să le amenajeze, cum să creeze și să întrețină căile de acces și de evacuare, cum să le asigure alimentarea cu energie electrică și apă și, de asemenea, cum să construiască suporturile aflate pe pereții laterali pe care le-am văzut toți în relatările războiului din Gaza, folosite pentru depozitarea rachetelor. Ei bine, de ani de zile, toate aceste lucruri se învață la București. Cursurile au fost absolvite până în prezent de cel puțin de 70 de palestinieni, cei mai mulți dintre aceștia fiind membri Hamas.

Membri Hamas antrenați de oficialii români să ucidă

Este important să înțelegem detaliile acestei operațiuni în care s-au implicat autoritățile statului român. Pentru început, vom face precizarea că în această materie, a susținerii teroriștilor Hamas, nimic nu este nou sub soare.  Aceste informații au fost publicate pe siteul anchetespeciale.ro la data de 17.03.2014

Iată ce se relatează:

„Un grup de tineri palestinieni este antrenat de profesorii Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza cum să întrețină și să cum să tragă precis cu celebra pușcă mitralieră de producție rusească AK 47, folosită în mod uzual de toate grupările grupările teroriste din Orientul Mijlociu. În același timp, aceștia sunt pregătiți să tragă și cu pistolul, fiindu-le puse la dispoziție arme aflate în dotarea polițiștilor și jandarmilor români.

Douăzeci de studeți palestinieni au fost cazați în căminul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” unde beneficiază de pregătire militară în cadrul Facultății de Pompieri. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a recunoscut, oficial, în urma unei solicitări formulate de AncheteSpeciale, că studenții veniți în România din leagănul grupării teroriste HAMAS, beneficiază de pregătire militară. În acest context, palestinienii sunt învățați cum să țintească mortal cu bătrâna pușcă mitralieră AKM (Automat Kalashnikov Modificat), de calibru 7,62 milimetri, adică excat copia fidelă a armei AK 47, aflată în dotatea miilor de combatați ai sângeroasei grupări teroriste HAMAS. Conform MAI, la ora actuală, în cadrul Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” învață 20 de studenți palestinieni, dintre care jumătate sunt în anul I, seria 2013 – 2017, iar cealaltă jumătate sunt, deocamdată, în anul pregătitor și învață limba română la Universitate București.

„În conformitate cu fișa  disciplinei pregatire militară, studenții palestinieni vor învăța despre cunoașterea, întrebuințarea și întreținerea următoarelor categorii de armament: pistolul mitralieră calibru 7,62 mm model 1963, pusca mitralieră calibru 7,62 mm model 1964 și pistolul calibru 7,65 mm model 1974”, se arată în răspunsul oficial, formulat de MAI.

În plus, potrivit Ministerului de Interne, palestinienii se vor întoarce în Orientul Mijlociu, la finalul cursurilor, inclusiv cu noțiuni generale despre substanțele explozive, legate de clasificarea acestora „în funcție de întrebuințare” și caracteristicile lor generale. Palestinienii au fost trimiși la pregătire în România în baza unui acord între Guvernul țării noastre și Organizația pentru Eliberarea Palestinei, in favoarea Autorității Naționale Palestiniene, privind Programul de cooperare în domeniul învățământului, științei și culturii, document semnat cu ocazia vizitei în România a președintelui Autorității Naționale Palestiniene, Mahmoud Abbas”.

Mâine, despre un grav derapaj al ministrului Cătălin Predoiu. Referitor la militarizarea Academiei de Poliție. Se va demonstra că, într-un timp record, noul demnitar de la Interne a fost înghițit de sistem. De păienjenișul creat de Raed Arafat.

Autor: Sorin Roşca Stănescu

Sursa: http://www.corectnews.com/politics/pepiniera-de-terori-ti-hamas-din-b-neasa-episodul-2

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ” Cea mai buna cale sa controlezi opozitia este sa o conduci” .Lenin, cica, dar mai probabil , instructorii lui.