Analize și opinii

Oare despre cine este vorba?!?

Aș dori doar să reamintesc faptul că românii ar trebui să fie conștienți că Mangafaua Prezidențială nu are cum să-i iubească, după câte miștouri s-au făcut despre ea/el timp de 9 ani, de la vorbitul cu acadeaua în gură, până la maimuța exportată în Kenya.
Arogant, retardat, suficient, lipsit de umor, ranchiunos, răutăcios, răzbunător, plin de sine, acest provincial de cea mai proastă calitate chiar urăște poporul român, și sunt convins că ne va lăsa una dintre cele mai grele moșteniri posibile. Nu că predecesorii lui ar fi fost niște Fecioare Imaculate cu vreun IQ ca al lui Einstein sau Zweistein, și de vreun patriotism debordant, dar alogenul ăsta a pus capac la toți!
Nu există combinație mai toxică decât un Președinte nemernic susținut de Servicii nemernice, ambele conduse de centre de putere Occidentale. Evident cu partide politice fără personalitate și morală socială, numite și curve de centură.
Ce să mai zic…, să căscăm bine ochii pe viitor…, ar fi total inutil. Românii au vocația ghinionului…, urmat de indolența la consecințele acestuia.
Și acum o să vă irit cu următoarea afirmație: unul din marii vizionari ai regimului trecut a fost I.G. Maurer atunci când l-a adus la putere pe Ceaușescu. Cu toate minusurile semnificative ale lui Ceaușescu, acesta a reușit să mobilizeze resurse umane și materiale care au împins România într-o poziție puternică în Europa. Sigur, meritul aparține în primul rând oamenilor muncii din acea vreme, astăzi părinți pensionari ai unei generații fără identitate și cu puțină recunoștință.
Dar “À la vie comme à la guerre”, adică în vie este ca în gară…!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer