Site icon gandeste.org

Mesajul Anonymous pentru Romania (2) – ACTA



“Salutare, cetateni ai Romaniei! Suntem Anonymous.

In timp ce protestele voastre pierd avant din cauza vremii rele si pe masura ce politicienii vostri continua circul pe ecranele televizoarelor, Parlamentul European a semnat acordul ACTA.

Acest acord va impune o dictatura a Intenetului, in cadrul careia fiecare aspect al activitatii voastre pe Internet va fi monitorizat.

Trebuie sa stiti ca dincolo de jocurile video, muzica, filmele si alte activitati care exista pe Internet, se afla un aspect mult mai puternic, care uneste oamenii – comunicarea.

In timp ce dreptul nostru de a impartasi si de a primi liber informatie ne este luat de ACTA, trebuie sa realizam ca acesta este doar primul pas in directia unei dictaturi fasciste globale, care ne va ingradi libertatea de exprimare, mintile noastre si, in cele din urma, dreptul nostru de a trai pe acesta planeta.

Nu va fie frica, Anonymous este alaturi de voi. Nu suntem un grup, nu suntem o organizatie de niciun fel. Suntem oameni de pe Internet, care lupta impotriva sclavagismului economic si monetar.

Ridicati-va si faceti-va vocile auzite. Informati-va. Cautati ACTA pe Google si aflati ce inseamna. Noi suntem Anonymous, treziti-va.

George Carlin (1937-2008): ‘Uitati de politicieni, politicienii sunt pusi acolo sa va dea impresia ca aveti libertatea de a alege. Nu e asa, nu aveti niciun fel de alegere, aveti proprietari, ei va detin'”.

Exit mobile version