Analize și opinii

Maria Diana Popescu: Când va veni refluxul veți vedea câți dintre ștampilații voștri n-au costum de baie

Anul acesta vom face cărare la urne. Localele și europarlamentarele s-au dus, au fost cele mai fraudate alegeri din ultimii zece ani, deci, pînă la alegerile prezidențiale și parlamentare, poftiţi în vagoane, tot la clasa a doua! Corupții știuți și neștiuți și-au împărţit între ei consiliile județene şi primăriile, iar cînd e vorba de cetățean, s-a zis cu faţa lor umană din campanie. Sînt complet dezumanizaţi ca să priceapă realele probleme ale cetăţenilor care alergă amăgiţi, ca şoriceii, după firimituri, pe o bandă rulantă, fără să înţeleagă că nu firimiturile sînt problema, ci banda care îi duce cu rapiditate în hău. De atîta timp se cîntă „Deşteaptă-te române!”, dar tot cu personajele care circulă pe contrasens în politică votați. Ați mai avea două șanse mari să vă dezmeticiți: prezidențialele și parlamentarele. Dacă și la acestea alegeți să tremurați ca varga și să aveți doar mărunțiș în buzunar, veți fi în continuare la mîna americanilor și a Bruxelles-ului. Nici americanii nici integratorii europeni nu ne vor binele. Au interesele lor!  Am văzut noi vreodată ceva de la ei? Ultimele două runde de alegeri vor hotărî dacă România rămîne în continuare o piesă pe tabla de şah a marilor puteri. Atunci trebuie să decideți dacă vreți să trăiți cu firimiturile de la masa străinilor sau cu mîncarea din traista românească, într-o ţară suverană. Șocant este că niciunul din președinții postdecembrişti, absolut niciunul, n-a fost preşedinte pentru România, iar voi v-ați uitat la ei ca la apostolii biblici. Dacă erau preşedinţi pentru România, nu vindeau, nu trădau, nu cedau ce li s-a cerut şi nici nu luau ce li s-a băgat pe gît.

Hai, plătiți bucuroși, „pensii alimentareˮ unor primari risipitori şi corupţi care țin localitățile în șanț, în noroi, întuneric (la sate, primarii croiesc, primarii taie), și unor șefi de consilii județene inerți și dezinteresați de ceea ce este în teritoriu. Atunci cînd va veni refluxul veți vedea clar cîți dintre ștampilații voștri n-au costum de baie! Politica noastră e în delir total. Alegerile au fost întotdeauna nişte mascarade, institutele de sondaj electoral și o parte a mass-media s-au vîndut cui dă mai mult, iar majoritatea votanților pun ștampila pe numărul „sarmalelorˮ electorale. Orice purtător de mandat, instalat prin diabolicul algoritm politic într-un scaun important, uită imediat pentru ce a fost pus acolo. Intrarea în raiul puterii și al banului îi modifică radical gîndirea și morala, apoi excelează în facerea şi desfacerea alianţelor de buzunar. În ţara noastră doar politicienii mai au „industriaˮ lor de îmbogăţire rapidă. Au vîndut industria naţională şi uite-aşa au ajuns milionari, miliardari, ba portocalii, ba galbeni, ba roşii, ba violeţi. Iar acum umblă în cele mai luxoase limuzine, au şoferi, vile cît şcolile de mari, conturile pline de galbeni, umblă îmbrăcaţi cu mii de euro, îşi oblojesc entuziasmul prin ţările exotice, iar sănătatea, în clinici din străinătate. Ce, mai contează culoarea partidului? Bani să iasă în „off shore!” Au întins mese mari între ei, au mîncat acelaşi borş capitalist şi aşa s-a dezvoltat ciuperca otrăvitoare a corupţiei, care nu poate fi stîrpită cu niciun medicament. Cum să-şi mai revină din furat și sindrofii, cînd nota de plată îi revine poporului?

În fine, trecem în vedere pomelnicul europarlamentarilor, plin de roţi de rezervă reșapate și umflate de partidele politice, majoritatea cu bis la mandat, cercetați de-a lungul vremii în dosare penale: Virgil Popescu, scamatorul facturilor la energie, Motreanu, Rareș Bogdan, Dîncu, Manda, Nica, Bena, Hava, Falcă, Tudose, Sturdza-prințul din Carpați, Barna, Voiculescu, Evghenie Tomac în bulletin, pe piața politică, Eugen Tomac, Luis Lazarus, cu numele real, Vicențiu Tuturiga și, Dumnezeu să-i ierte pe nenumiții din listă, scandalagii, sinecuriști, oportuniști de doi bani, inculți și extremiști, care își vor pleca pînă la pămînt capetele în fața imperatorilor europeni precum suspușii lui Suleyman Magnificul. Tastați numele fiecărui europarlamentar pe google, iar în dreptul fiecăruia, cheia, „corupțieˮ și veți găsi eticheta „cercetat penalˮ. Cred că nu v-ați săturat de corupți, arivişti, trîntori şi de alte sinistre personaje care au dat buzna în fotoliile Parlamentului European, să ne reprezintă doar pentru că au adunat niște semnături, pe alocuri false. Scaunele din Parlamentul European sînt cu adevărat confortabile, iar beneficiile mandatului, considerabile. De obicei, aceştia se fac că lucrează de trei ori pe săptămînă, au propriile cabinete, proprii funcționari, fac naveta gratis la Bruxelles, au cazare și păpică de lux inclusă. Așadar, avem și noi faliţii noştri la Bruxelles, ei vor umple golul din sală cu proiecte de intenţie care atrag ca un magnet „fonduri europeneˮ în curtea lor. Uniunea nu mai este ceea ce au dorit statele fondatoare. A fost transformată într-un cartel al puterii mafiote, controlat de „Bilderbergii” gradului 33. Exemplu relevant? Salariile „nesimţite” plătite de U.E. parlamentarilor europeni şi funcţionarilor C.E. Dar, asta-i fluştuc pe lîngă ciubucul intrat în buzunarele lor fără fund, pe lîngă pensiile de peste zece mii  de euro pe lună ale trepăduşilor pensionaţi la cincizeci de ani. Cine îi plăteşte? Tot noi îi plătim din impozite, taxe şi din cotizaţia la uniune. Sistemele de pensii unde au cotizat muritorii de rînd se prăbuşesc, şi se recomandă, ca soluţie, creşterea vîrstei de pensionare.

Regimentul trecut de europarlamentari n-a făcut nimic pentru România! A ars gazul de pomană. La fel și cu noii ieşiţi din linia de front a partidelor care au dat din coate să prindă un loc confortabil în Parlamentul European. Gîndiţi-vă cu ce sume uriașe sînt plătiți europarlamentarii, drept pentru care funcţia în cauză este foarte rîvnită. Efectul europarlamentarului român pe scara Richter a ţării este nul. Soluţii pentru România nu există în bucătăria Uniunii, oricîte trupe de filfizoni am trimite la Curtea Europei. Nu există în acest sistem capitalist, pentru că, însuşi, sistemul este fundamentat pe escrocherii şi ideologii machiavelice de escroci mondiali, lepădați de morală, responsabilitate şi bun-simţ, de care, mai toţi politicienii Ţării s-au lepădat.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro