Analize și opinii

Jean Maurer: “Mulțumesc americanilor că se gândesc la noi ca să fim în permanență preocupați de noi și noi crime în diverse locuri ale Planete”

Cum începusem să mă cam plictisesc cu războiul din Ucraina, iată că primim o gură de aer proaspăt cu războiul din Orientul Mijlociu, Israel cu palestinienii.
Mulțumesc americanilor că se gândesc la noi ca să fim în permanență preocupați de noi și noi crime în diverse locuri ale Planetei.
Altfel eram doar apăsați de problemele cotidiene, de salarii, de pensii, de costurile alimentelor și al energiei, de probleme de educație și sănătate, sau de viața sexuală de rahat.
Acum suntem înviorați și de diverse genocide, unde mor copii, femei și bărbați nevinovați! Mor ăia care luptă și nu ăia care au decis lupta, ăia șmecheri cu bani care conduc lumea.
Mă mir că nu au deschis și o Casă de Pariuri unde să poți miza pe cine câștigă războaiele, câți morți vor fi, cum se va termina, ce va urma, etc.
Mă cac în el de progresul științei și al tehnologiei dacă lumea s-a cretinizat într-un așa hal încât să nu putem opri toată această nebunie. Suntem o Planetă dintr-un amestec de descreierați cinici și retardați indolenți, ambele categorii total iresponsabile!
Și eu care îmi făceam doar probleme despre gagici și soacre, și puneam universul în discuție! Recunosc am fost un idiot mărginit…!
El Comandante.
Și ca să termin discuția cu de ce mă autointitulez “El Comandante” vă spun scurt: pe pășunea unde eu pasc, eu sunt Comandantul, eu centrez, eu șutez, eu dau gol dacă nu îmi mută ăștia poarta…!

Autor: Jean Maurer

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Discursul recent al dlui Netanyahu absolut similar cu al Dlui Zelenzski de acum putina vreme.Luptam si pt voi , daca noi suntem învinși urmați voi, etc.