Analize și opinii

Jean Maurer: “Mamă, Mamă…., dacă era pe vremea lui Ceaușescu, tot scandalul ăsta cu Planșeul Unirii”

Mamă, Mamă…., dacă era pe vremea lui Ceaușescu, tot scandalul ăsta cu Planșeul Unirii produs de niște lichele, se rezolva exact în secunda 1.
Adică, Planșeul este șubred și riscă să cadă, iar doi căcați cu ochi, primarul de Sector și primarul de Capitală se ceartă pe reparație, ba că tu, ba că eu…, ba nu tu, ba nici eu…!
Mai este ceva normal în Țara asta?
Iar Guvernul sta și chibițează politic meciul!
Nu există niciun Corp de Control al Primului Ministru, vreo Procuratură Generală pentru astfel de golani, care să lămurească situația în 24 de ore?
Nu, nu există, pentru că avem o democrație de mafioți…!
Țara asta nu se mai face bine, pentru că de la cel mai mic sat sau comună, și până la cele mai mari orașe și județe, instituțiile și clanurile de interlopi, împreună cu partidele colaborează pentru un singur scop: Jaful Național.
Chiar dacă ar coborâ Isus pe Pământ, și ar deveni prin absurd Președintele României, ceea ce ar fi utopic, nu pentru că nu coboară, ci pentru că nu se califică ca candidat, nu ar putea rezolva nici cu cele mai tari minuni, putregaiul existent.
Nu am crezut că voi ajunge să văd în România atâta decădere. O fi și prin alte țări, poate chiar mai rău, dar nu mă interesează.
Există o singură concluzie: o dictatură inteligentă, dreaptă și în folosul poporului…., dacă așa ceva există!
Nu mă luați cu teorii sociale că sunt sătul de ele…!
El Comandante.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu