Analize și opinii

Jean Maurer: “În esență lumea vrea război, pentru că este profitabil pentru degenerații Planetei”

În stațiunea de lux Burgenstock din Elveția a avut loc acuslșiculea un Summit de Pace împotriva Rusiei, căci altfel nu-mi explic pentru ce nu a fost invitată…!
Au participat 93 de țări simpatice Americii, s-a semnat o declarație comuna de angajament pentru pace, dar care în text clar reprezintă un avertisment dat Rusiei că are de aface cu un bloc solidar de adversari!
Dacă același lucru s-ar fi întâmplat și cu războaiele din Irak, Afghanistan, Siria, Libia, etc, duse de americani, aș fi fost înclinat să cred că acest Summit este de bună credință…, dar nu este!
În esență lumea vrea război, pentru că este profitabil pentru degenerații Planetei. Asta nu înseamnă că Rusia este o fată mare nevinovată, care pe ce pune mâna duce la gură…, dar are și ea anumite rațiuni justificate. Sigur, și Ukraina are rațiuni justificate, și NATO, și America, și Occidentul, și China, toți au rațiuni justificate, numai oamenii care mor în războaie, ăștia nu au rațiuni justificate, pentru că oricum sunt și prea mulți!
Aerul curat, peisajul Alpilor și luxul stațiunii elvețiene, au dat un sentiment de mulțumire al lucrului bine făcut tuturor participanților, care s-au pupat și pipăit fiecare după înclinații, cu ocazia pozei de familie!
Cele mai multe degete în cur proveneau de la americani care și-au calibrat numărul de delegați după numărul de degete necesare celorlalte state.
El Comandante.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu