Analize și opinii

Jean Maurer: “Cam puține spre deloc vești despre vizita profesorilor albi din România în Africa neagră!”

Cam puține spre deloc vești despre vizita profesorilor albi din România în Africa neagră!
Nici până acum nu am înțeles exact ce caută ei în Africa. Cred că nici Johannis și Carmen nu au înțeles, drept pentru care au luat o grămadă de ciocolată Poiana și oglinjoare Miraj pentru cadouri, în caz că este nevoie, în speranța că nu vor primi numai banane la schimb. Poate vreun diamant pentru Carmen sau ceva negrii servitori la Cotroceni pentru Johannis, că să impresioneze Occidentul. Traficul de sclavi s-a cam terminat și el, și a devenit oricum mult mai complicat decât cel cu copii spre adopție sau case în Sibiu.
Oricum, este și va ramane un mare mister…!
Poporul român și-a pus mari speranțe în această vizită, auzind că în Africa sunt lei și triburi de canibali. Dar ghinion, sunt mult mai mulți chinezi, iar ăștia mănâncă cel mult câini și nu javre.
Întrebat cu ocazia unui dineu oficial, pentru destinderea atmosferei, unde au femeile părul creț, Johannis s-a repezit să răspundă spontan, că de data asta știa raspunsul, că “la Carmen” în Sudul ei, fiind corectat de către interlocutori, că în toată Africa, chiar și în Nord. Luat prin surprindere, Johannis a mărit rotația verighetei de la 5 la 10Hz (10 rotații pe secundă, explicație pentru fizicieni) ca să disimuleze mirarea.
Cei mai umblați turiști din Sibiu se vor întoarce (din păcate) în România unde Joh.anus Africanus va informa poporul despre rezultatele vizite, printr-un simplu “Da…” că restul se înțelege.
Să știți că românii nu sunt atât de cretini precum conducătorii lui…!
El Comandante.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu