Analize și opinii

Iulian Capsali: SUNTEM LA RĂSCRUCE

Au inventat o plandemie în special ca să-și pună în aplicare planul de votat prin corespondență, prin care au schimbat rezultatul și și-au pus dementul senil la conducere. În paralel, au observat și cum răspunde la ordine clica de trădători din Occidentul Colectiv. I-am văzut și noi pe ai noștri.
Îi știm acum pe absolut toți.
Au incercat acum să-l asasineze. Nu au reușit.
Trump nu poate fi liber totalmente în decizii. S-a văzut plandemie. În plus, poate fi hărțuit așa cum au făcut-o în timpul mandatului, întrucât Serviciile și Justiția le aparțin în proporții dominante.
Fiind un om al păcii, le este indezirabil.
Sub nicio formă nu îl vor în fruntea statului capturat de corporatocrație.
Ce pot face ca să-l îndepărteze cu certitudine de la putere este Ultimul Război Mondial, care ar rezolva și problema puterii, dar și masacrarea unei părți importante a populației Terrei, visul demonic al acestor posedați.
Tocmai se pune în discuție ca SUA, prin proxy-ul Ucraina, să poată lovi Moscova cu rachete. Cine crede că rușii vor lovi ca răspuns doar Kievul, cred că se iluzionează. Întâi vor rezolva definitiv prezența NATO din jurul granițelor lor. Apoi, dacă lucrurile degenerează, vor lovi acolo unde se crede că nu se poate întâmpla asta niciodată.
Cum vor să rezolve elitele mesianice problema puterii?
Definitiv.
După un război devastator, îl vor pune să aducă pacea pe falsul mesia, pe Antihrist. Care e anunțat aproape oficial de către unii lideri religioși care nu-l acceptă pe Hristos.
De aceea cred că nu ar trebui să treacă zi în care să nu ne rugăm pentru pacea noastră, cea dintre noi și pacea lumii.
Domnului să ne rugăm!

Autor: Iulian Capsali