Analize și opinii

Iulian Capsali: “Programul Marii Resetări trebuie împlinit cu orice preț, indiferent de costuri.”

Sunt două direcții prin care se dorește extirparea a ce a mai rămas valid în societatea românească, punctele de rezistență la dictatura globalistă: COVIDUL, prin noua tulpină Eris, “care necesită un nou vaccin actualizat”, și RĂZBOIUL prin care se poate realiza inclusiv un cataclism nuclear care ar putea duce și la rezolvarea “suprapopulării planetei”, deci la “micșorarea amprentei de carbon”.
Sunt cele două fălci ale cleștelui apocaliptic din mâinile plutocrației mesianice.
Într-un interviu realizat de Aurelian Popa cu virusologul Robert Malone, unul dintre inventatorii tehnologiei mARN, cercetătorul american atrage atenția asupra folosirii aceleiași metode de viciere a rezultatului alegerilor, prin care a fost pus la Casa Albă un bătrân cu demență senilă.
Spaima establishement-ului american – care a început deja să reintroducă restricții în instituții, inclusiv masca – este ca “accidentul” Trump să se repete și un suveranist să preia puterea.
Robert Malone, care consideră COVIDUL o armă bio-politică, explică:
„Frica asociată cu virusul a fost folosită pentru a justifica o schimbare în practica ultimelor alegeri prezidențiale. Așa că mulți oameni au speculat că această creștere a fricii, care a fost promovată de presa corporatistă și guvernul SUA, este aliniată perfect cu următoarele alegeri și, totodată, suspiciunea că o strategie asemănătoare va fi folosită (în alegerile de anul viitor – n.m.)
Să sperăm că nu e cazul! Dar amenințarea variantei Eris…care nu-i o amenințare (reală), este exagerată.”
Faptul că se dorește cu orice preț ca România să fie târâtă în război, vedem chiar acum, când se caută cu obstinație presupuse fragmente ale unei drone rusești căzută prin stuful Deltei, care ar putea activa articolul 5 din Tratatul Nord-Atlantic. Deci ar mondializa războiul.
În ambele variante, COVID și/sau RĂZBOI, inclusiv alegerile de la noi vor fi, dacă se vor ține, fraudate de junta securistă care deține puterea. Am scris de curând pe această temă și presupunerile mele încep să se întărească. De altfel în Sistem se vorbește deja despre “pericolul extremismului” AUR și despre stabilitatea pe care o poate da țării o alianță pe termen lung PSD-PNL, adică o continuitate a politicilor neoliberale.
Programul Marii Resetări trebuie împlinit cu orice preț, indiferent de costuri.