Analize și opinii

Iulian Capsali: “Probabil că în toamnă vor începe restricțiile. Oile vor fi băgate înapoi în țarc, oamenii liberi vor rămâne liberi.”

Agentul globalist Arafat, criminalul care ocupa spitalele cu asimptomatici și omora cu zile bolnavii oncologici care nu mai aveau acces la tratamente, care scotea noaptea din spitale bolnavii operați ca să le închidă (cazul “Foișor”), și-a primit instrucțiunile.
Au început de vreo lună, dar mai dihai în ultimele zile, să scoată iar mașinile salvării noaptea, cu sirenele date la maxim. Azi noapte mă plimbam prin centru pe străzile pustii, iar liniștea plăcută a orașului era brăzdată de vuietele mașinilor cu girofaruri. La fel și în cartier la noi. Probabil și la voi.
Presa scrisă și televiziunile Securității Globaliste au pornit, ușor momentan, campania de înfricoșare a pavlovienilor. Iar avem “morți covid”. Rezultatul? Au început să apară cupluri sau oameni singuratici care au botnița la gură afară, la 40°C.
Războiul psihologic împotriva poporului român a început. Vor instrumentaliza iar frica. Probabil că în toamnă vor începe restricțiile. Oile vor fi băgate înapoi în țarc, oamenii liberi vor rămâne liberi.

Autor: Iulian Capsali