Analize și opinii

Iulian Capsali: PERICOLUL MONDIAL ESTE SUA

M-am uitat în direct la confruntarea dintre Trump și Biden. Dumnezeule, Biden este gaga total, un senil incoerent!
Mi se pare incredibil că “jandarmul mondial”, care a făcut un dezastru în lume în ultimii 20 de ani, “cea mai mare putere” șamd, este condus într-o perioadă de criză mondială ce duce implacabil la un război care va fi tot mondial, de o paiață atât de grotescă. Pur și simplu, omul nu știe pe ce lume este!
Ce arată asta decât că imperiul în decadență se descompune pe toate planurile? Nici în finalul Imperiului Roman nu au existat figuri atât de ridicole în postura de Cezar. Erau unii psihopați ca Nero, dar erau în putere, nu o caricatură pusă să guverneze de niște păpușari dement- mesianici care vor să distrugă tot, inclusiv SUA.
În plus, ulterior creștinismul a regenerat Imperiul, care a dăinuit la Constantinopol o mie de ani. Actualul imperiu, cu anexa sa UE, are ca țintă distrugerea familiei normale, a sexelor, exportă cultura morții (infanticid, eutanasie, Halloween), își distruge marea cultură prin politicile woke (corectitudinea politică), economia cu minciuna climatică, iar ce este cel mai grav, face din agenda globalistă a guvernului mondial un scop pentru care distruge state viabile și le transformă în ruine (Irak, Siria, Libia, Ucraina șamd).
După ce am văzut o parte din dezbaterea de aseară mi s-a întărit acest gând: Nu există pericol mai mare pentru întreaga lume decât SUA!
Iar noi ne vom scufunda, prin războiul mondial ce se prefigurează, odată cu acest golem care crapă pe la toate încheieturile. Dar e limpede că Dumnezeu nu mai poate salva asemenea mocirlă sufletească…
Doamne, nu ne lăsa!

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu