Analize și opinii

Iulian Capsali: MOARTEA UNEI SOCIETĂȚI

Doi profesori români din SUA, cardiologul Martin S. Martin și regizorul Andrei Șerban, ne-au prevenit încă de acum câțiva ani asupra corectitudinii politice, noul cancer ideologic care distruge societatea americană.
O distruge la propriu, nu la figurat.
Universitățile americane sunt pepinierele noului bolșevism care iradiază spre Europa, iar prin ONG-urile Soros, care au infectat și la noi mediul universitar, ating hotărât și meridianul românesc.
Nu vă puteți imagina cât s-a schimbat societatea americană în câțiva ani, de când Dr. Martin povestea despre cum sunt “securizate” universitățile de către noii maoiști culturali, cei care fac revoluție în facultăți, dau afară studenți și profesori care pun în dezbatere critică noile ideologii, bat și aruncă cu cocteiluri Molotov în amfiteatrele unde conferențiază profesorii “indezirabili”.
Dacă vă imaginați că mediul universitar românesc va rămâne la stadiul de amuzament în fața imaginii unui ciuri-buri de profesor care studiază jocurile pe calculator și care este îmbrăcat ridicol în clădirea Universității București, cu fustă scurtă, sandale și pălărie, vă înșelați.
Acestea sunt doar baloane de testare.
Vor merge, mai ales în facultățile umaniste, pas cu pas, pe urmele revoluției criptobolșevice care a paralizat SUA. Iar faptul că au totul în mâini acolo și acaparează masiv și la noi presa, politica, serviciile secrete, mediul academic – cel din urmă fiind și cel mai important, întrucât crește elitele de mâine în spiritul terorismului ideologic – se dă senzația că, practic, nu mai există nicio scăpare.
Nu trebuie să disperăm; noi încă avem credința pe care ne-a lăsat-o Domnul Hristos și o Biserică, vulnerabilă prin atacurile ecumeniste din interior, dar încă suficient de stabilă.
Însă va trebui să conștientizăm că odată ce universitățile vor fi pe mâna extremei globaliste, care va face din fluiditatea sexelor, feminism și LGBTQ principala temă de luptă împotriva bunului simț comun, deci când se va întâmpla aceasta, nimic nu va mai împiedica marșul spre suprimarea oricărui om care gândește diferit, care pune fie și un bemol la canonul sexomarxismului.
Faptul că un dement senil “conduce” SUA, secondat de o imbecilă care ar trebui să devină urmașa lui la Casa Albă, ambii pliați perfect pe ideologia woke, este doar o consecință a acaparării centrelor de putere de către extrema globalistă.
Gândiți-vă că au trecut 6 ani de la interviul cu medicul Martin S. Martin și alți câțiva de la cel cu marele regizor Andrei Șerban. Între timp, totul s-a degradat vertiginos.
Să luăm aminte și să nu deznădăjduim, dar să nu cumva să devenim inerți.
Cedarea ar înseamna anomia socială, distrugerea sufletelor copiilor noștri, deci moartea sufletească a neamului românesc.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu