Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: “Înainte și după”

O doamnă a făcut o remarcă aici de mare bun simț, anume că un deceniu de băsism a făcut mult mai mult rău României decât 25 de ani de ceaușism.



Mitingul de mâine sper să fie cântecul de lebădă al securismului. În decembrie 89 am ieșit și ne-am riscat viețile împotriva unui regim totalitar, mâine, după 28 de ani, hoardele globaliste ies pentru stabilizarea sistemului securist refăcut de un (fost)securist cu state la Anvers, Băsescu, ajutat de fosta procuroare comunistă Monica Macovei, care în iunie ’90 ancheta tinerii stâlciți în bătaie de minerii aduși de Iliescu cu brațul Securității în București, dar și cu o infuzie proaspătă de personaje gregare: mediocra Codruța Koveși, ea însăși cu un pedigree provenit patern din procuratura comunistă; gen. Coldea, un arivist labil cu evidente probleme neurologice șamd.

Tot acest edificiu antinațional a fost construit de corporatocrația “soros”, care a sufocat cu soldați devotați instituțiile americane, mai ales sub președinția Clinton și Obama.

Ca om care și-a pus viața la bătaie pentru Libertate în dec. 89, mi se pare dureros ca tinerii să iasă în stradă pentru prezervarea unei dictaturi mascate care e pusă în slujba unor demenți mesianici ce proiectează utopic o lume corect politică, ce anunță deja zorii unui totalitarism mondial. Nu aș fi crezut în veci că se va ajunge aici, iar rolul “elitelor” olimpiene, ce disprețuiesc profund poporul, noua cultură corporatistă și mass media împăstată de acoperiți, a fost absolut devastator.

Va trebui consolidată de urgență o laborioasă operațiune de deparazitare culturală (în sens larg), care să aducă desvrăjirea segmentelor sociale afectate profund de propagandă.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Exit mobile version