Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: “Get Brexit Done!”

Victorie zdrobitoare și majoritate absolută a Conservatorilor!



Îndelung amânatul Brexit va fi, probabil, în sfârșit, realizat. A fost principala temă a acestei campanii.

Simbolic însă, marele învingător rămâne Farage (Brexit Party) care și-a retras toți candidații din circumscripții – de asta vedeți un zero la el – dovedind că este nu un politician mărunt, ci un adevărat om politic, pentru care scopul e mai important decât puterea.

La europarlamentarele din această primăvară fusese, de departe, surpriza alegerilor, câștigând primul loc, cu 30.5%, socialiștii și conservatorii (care erau conduși de ezitanta Thereza May) fiind sancționați de propriul electorat.

Revenind la actualul scrutin, între Boris Johnson, care a promis ieșirea din UE, cu sau fără acord (sloganul fiind cel din titlu), și socialistul Jeremy Corbyn, care a promis un alt referendum (tema Soros/globalistă din GB), britanicii au ales să-și tranșeze viitorul, sătui de piedicile puse de elitele corporatocrate.

PS: Uitați-vă la reacția presei securiste (UM-urile) de la noi. E mortală!

PPS: Evident, presa de stânga britanică (globalistă) cere o anchetă prin care să fie scoasă în evidență implicarea lui Putin în alegeri! OMG, imbecilii pun aceeași placă stricată, imaginația lor e în colaps total

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Exit mobile version