Analize și opinii

Hunter Fielding: Acordul Forumului Economic Mondial urmărește crearea foametei globale prin distrugerea industriei agricole

Potrivit acordului, care a fost întocmit de Forumul Economic Mondial (W.E.F.) și Națiunile Unite (O.N.U.), producția de alimente provoacă „încălzire globală” și trebuie eliminată. Pentru a „salva planeta” de „schimbările climatice”, insistă globaliştii, fermele trebuie închise în întreaga lume. Acordul W.E.F. stabilește ținte pentru cât de mult teren agricol trebuie să elimine fiecare națiune pentru a se conforma. Sub pretextul reducerii „emisiilor de metan”, treisprezece națiuni au semnat angajamentul de a genera foametea globală prin eliminarea producției agricole și închiderea fermelor.

Anunțate la începutul acestui an de „Global Methane Hub” al W.E.F.[1] – o cabală de ingineri de criză care exploatează panica publică pentru a distruge aprovizionarea mondială cu alimente – aceste treisprezece națiuni sunt: Argentina. Australia. Brazilia. Burkina Faso. Chile. Cehia. Ecuador, Germania, Panama, Peru, Spania, Statele Unite, Uruguay. Imaginați-vă că nu există producție de carne din Australia, Brazilia și S.U.A.

Reducerea producției de azot distruge fermele: Irlanda se alătură Canadei și Țărilor de Jos pentru a contribui la foametea mondială[2]. Acesta este scopul globaliştilor. Și ei recunosc că totul face parte din frauda climatică, care a fost dezvăluită pe deplin ca o farsă științifică, apropo. După cum spune Luis Planas, ministrul spaniol al agriculturii, pescuitului și alimentației: „Sunt bucuros să văd angajamentul comun al comunității internaționale de a atenua emisiile de metan din agricultură ca un mijloc de a atinge obiectivele pe care le-am semnat în Acordul de la Paris privind clima. Sistemele alimentare sunt responsabile pentru 60% din emisiile de metan”, avertizează Marcelo Mena, C.E.O. al „Global Methane Hub”. Ea spune că agricultura distruge planeta. Prin urmare, cererea lor de a închide fermele este justificată.

Fără ferme, nu ai mâncare. Și fără mâncare, obțineți exact ceea ce Kamala Harris a cerut în weekend: „Populație redusă”. Agenda depopulării nu mai este un secret. Ba chiar se laudă cu asta. Iată logica lor: Alimente = Încălzire globală. Așa că atacă hrana și o restricționează.

John Kerry a spus într-o declarație: „Atenuarea metanului este cea mai rapidă modalitate de a reduce încălzirea pe termen scurt. Alimentarea și agricultura pot contribui la un viitor cu conținut scăzut de metan prin îmbunătățirea productivității fermierilor și a rezistenței. Salutăm miniștrii agriculturii care participă la implementarea Angajamentului global privind metanul”.

Vacile și puii să fie înlocuite cu greieri și larve de insecte Savurați chiftelele crocante de carne falsă și cricket McNuggets. În curând, veți mânca gândaci, deoarece carnea va fi extrem de inaccesabilă – și disponibilă doar pentru elitele bogate – din cauza guvernelor care închid fermele și fermele.

După cum explică jurnalistul Leo Hohman: „Putem presupune din acest limbaj că, printre practicile luate în considerare, se numără înlocuirea unei părți majore din carnea de vită și bovine de lapte, carne de porc și pui pe care se bazează populațiile pentru proteine ​​cu larve de insecte, viermi de făină, greieri etc. […] O.N.U, Forumul Economic Mondial și alte ONG-uri promovează de ani de zile diete fără carne și consumul de proteine ​​din insecte, iar miliardarii au investit în fabrici masive de insecte care se construiesc în statul Illinois, în Canada și în Țările de Jos, unde viermii de făină, greierii și alte insecte vor fi procesate ca aditivi pentru a fi introduși în aprovizionarea cu alimente, adesea fără etichete clare care să informeze oamenii exact ce mănâncă”[3].

Hohmann se referă, de asemenea, la prognoza Deagel, care prevede o reducere de aproape 70% a populației SUA până în 2025, spunând: „Nu există o modalitate mai eficientă de depopulare decât prin război, foamete și ciumă. Nu este interesant că toate aceste trei metode de crimă testate în timp sunt în joc chiar acum?”[4].

Într-o relatare similară, Michael Snyder de la  „The Economic Collapse Blog”  scrie:

„Livrările globale de alimente continuă să devină și mai strânse, iar foamea globală a crescut la niveluri extrem de alarmante […] Conform Națiunilor Unite, aproape 30% din populația globală nu are acces constant la hrană în acest moment și există aproximativ 900 de milioane de oameni care se confruntă cu o „nesiguranță alimentară severă […]”[5].

Autor: Hunter Fielding

Sursa: art-emis.ro

—————————————–
[4] Idem.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • o solutie SF (??) cu materialul clientului, ba chiar regizor si cu actori de neam ales , dar care nu achiesau la ce vor capeteniile lor bolnave de azi : Soylent Green” -1973- cu Charleton heston si E.G.Robinson