Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “USMortality a întrebat Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) și SUA dacă virusul covid – 19 a fost identificat conform procedurilor standard obligatorii”

Site – ul USMortality a întrebat Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) și SUA dacă virusul covid – 19 a fost identificat conform procedurilor standard obligatorii.
Răspunsul CDC, redat de sus-numitul site, este șocant.
Textual, CDC a declarat că nu are capacitatea de a izola un singur virion din orice alt material genetic prezent într-o probă și că nu deține înregistrări care să confirme că acest lucru a fost efectuat vreodată sau că este posibil.
De asemenea, CDC a menționat că nu deține sau nu are cunoștințe despre nici un singur ansamblu citit sau complet care ar confirma matematic genomul complet al unui virion.
Mai mult chiar, CDC declară că s-a bazat exclusiv pe date de secvențiere disponibile public și nu a folosit tehnica RACE pentru a confirma capetele genomului identificate manual de către cercetătorii chinezi.
Notă: așadar, o întreagă lume s-a bazat pe foarte independenții cercetători din statul cu cea mai mare onestitate științifică, neafectată de ideologia de partid și de stat: China. Bine măcar că nu s-a bazat pe studiile celebrilor cercetători britanici.
Așadar, cei care s-au vakseenat, au făcut-o contra ce anume? Testul RT – PCR a descoperit ce anume, în așa fel încât a dat peste 7 milioane de rezultate pozitive în România și peste 5 miliarde de rezultate pozitive în întreaga lume?
PS: Nu uitați că Antony Fauci, onestul șef al plandemiei în America, cel care a ascuns lumii că a făcut teste de tip gain of function asupra Mpox (pentru a o face mai virală), a recunoscut în fața Congresului american că regula distanțării sociale nu a avut nicio bază științifică, ideea fiind o simplă ghiceală de-ale sale.
PPS: Știința este subminată nu de cei care pun întrebări și au dubii, ci de cei care reprezintă autoritatea și își bat joc de inteligența omului pe care țin neapărat să-l prostească pentru a-l ține mai ușor captuv. Apropo, știința ESTE dubiu – așa spunea Descartes acum 400 de ani, așa spun toți marii oameni de știință și filosofii: dubito ergo cogito, cogito ergo sum.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu