Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Treptat și cu țârîita, autoritățile pandemice recunosc că pandemia s-a fâsâit de mult”

Treptat și cu țârîita, autoritățile pandemice* recunosc că pandemia s-a fâsâit de mult și că starea de alertă, cu toate aberațiile sale liberticide și falimentofile, trebuia ridicată.
Confirmând ceea ce spunea încă din 6 mai 2021 IHME**, șeful campaniei de vaccinare recunoaște cu onestitate că în România sunt 8-9 milioane de oameni care au trecut prin infecție, chiar fără a avea simptome, și că aceștia sunt imunizați natural. Aceasta este una dintre explicațiile oficiale ale eșecului campaniei – scăderea abruptă a intenției de vaccinare fiind o probă a acestui eșec. Realitata este alta – oamenii nu sunt convinși să se „imunizeze” prin injectare cu experimentul Big Pharma pentru alte motive (din cei 8-9 milioane, probabil 3/4 nici măcar nu au știut că au fost infectați), cum ar fi ciomagul sancțiunii cu care sunt mereu amenințați, segregarea pe criterii de suspiciune de boală, pașaportul de vaccinare, confuziile din „informațiile oficiale”, minciunile directe sau prin omisiune, boala consecutivă vaccinării (care are, uneori, și „forma ușoară” a decesului), măsurile de prevenție, cum ar fi masca, distanțarea socială, evitarea reuniunilor, inclusiv a celor familiale (pe motiv de risc de infectare a celorlalți …), continuate și după “imunizare”.
Interesant este că feisbuc, “demn” reprezentanți ai celorlalți „aliați” ai Big Pharma și ai vătafului lor, OMS, declară negru pe alb, cu un cinism vecin cu iresponsabilitatea, că a decis să nu mai cenzureze afirmațiile și analizele celor care susțin că virusul nu este natural, că nu a fost luat prin contact om – pangolin sau om – liliac, ci că este artificial și că a fost scăpat din laboratoare de cercetare chineze (sau din alte zone „suspecte de serviciu”).
Așadar, feisbuc recunoaște că până acum a cenzurat informații și opinii.
Priviți notă automată care însoțește această postare – este o dovadă în sine de cenzură, de care feisbuc nu se dezice. Nu încă.
Și cică trăim într-o societate globală, informațională, democratică…
Mai mult, feisbuc recunoaște că s-a înșelat crezând habotnic în informațiile oficiale de la China, OMS, Fauci, bilgheiț, Neil Ferguson etc. și impunând în mod talibanic tuturor această credință oarbă. Recunoaște, deci, că măcar în această privință „teoreticienii conspirației” au avut dreptate.
De aici încolo nu ne rămâne altceva de făcut decât să punem la îndoială orice informație oficială, cu sau fără filtrul feisbuc – nu e capăt de lume, căci știința nu înseamnă decât îndolială sănătoasă, (re)experimentare, dovezi (în facultate se predă medicină bazată pe dovezi, și nu magie, șamanism, poțiuni sau … informații oficiale).
Atceva e grav – economia, societatea în general, nu pot exista decât prin încredere și cooperare între oameni, iar acestea au fost făcute să explodeze în milioane de cioburi în pandemie, în special cu sprijinul neprecupețit al feisbuc, al „colegilor” lor de club gafam, progresist, și al lui bilgheiț himself.
Pentru toate distrugerile economice, pierderile de vieți și anihilările visurilor și idealurilor generațiilor actuale sau viitoare, toți acești nemernici nazistoid-comunistoizi trebuie făcuți să plătească în gigantice procese de tip class action.
Va veni și această vreme, fiți siguri.
*pentru cei care nu au sesizat încă ironia, sintagma „autorități pandemice” nu se referă la autoritățile din timpul pandemiei, ci la autoritățile care se comportă ca o pandemie – virușii care îi afectează pe pluto-, tehno-, prosto-, biro- crați sunt impostura, înșelăciunea, hoția și corupția, iar virușii care ne afectează pe noi sunt frica și supușenia debilitante
**am pus aici, pe pagină, în urmă cu căteva zile, concluziile raportului pentru România emis de acest institut, iar feisbuc mi-a marcat automat postarea ca periculoasă, îndemnând credulii să se teamă de informația din raport și să meargă exclusiv la „informațiile oficiale”, acelea care sunt zi de zi negate de realitate și care sunt din ce în ce mai des catalogate drept incomplete, revizuibile, false și manipulate

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu