Analize și opinii

Gheorghe Piperea: E vorba de SUA.

Cel mai costisitor și așa zis sofisticat sistem medical și de “asigurări” de sănătate din lume cauzează și cele mai multe daune din istorie: peste 1,5 milioane de pacienți anual sunt afectați de malpraxis, greșeli de diagnostic și supra-diagnosticare. Pentru ca industria de mii de miliarde de dolari anual care se duc în clinici, spitale, medicamente, vakseenuri, antidepresive, painkillers sau suplimente alimentare & energizante să funcționeze și să producă rezultare spectaculoase la bursă trebuie să existe pacienți. Nu doar că prezumția de sănătate și inocență s-a transformat în suspiciunea de boală și de intenție de contaminare a altora – cei afectați și vătămațo în sistemul medical trebuie tratați, cu costuri triple, în sistemul medical. Mai mult chiar : medicii și, mai ales psihiatrii, recomandă pe bandă rulantă zeci de mii de operații de schimbare de sex/gen pe an și sute de milioane de “imunizări” inutile și nocive în fiecare an. Plus că există sute de mii de decese din painkillers în ultimii 20 de ani. Plus că s-a instalat noua cultură woke a morții prin euthanasie.
Nu e vorba de sistemul românesc de “îngrijire” a sănătății, deși presa vorbește de cazuri de decese cauzate de personalul de la ATI și chiar de operații de schimbare de sex aprobate de judecători români woke*.
E vorba de SUA.
Este un coșmar al “științei” demente și al supra-îndatorării pentru a susține costurile de continente de dolari anual aruncate în gaura neagră a big pharma, gaură care înghite, rând pe rând, toate statele care au copiat acest model.
*veți fi șocați să aflați că sunt deja câteva zeci de hotărâri judecătorești definitive care aprobă cererea ei/lui de a deveni ea/el/ei/x, prin operație chirurgicală, care operație urmează a fi suportată din asigurările sociale de sănătate, achitate lunar, cu asiduitate, de noi, cei care au achitat și miliardele de euro aruncate pe inutilul și nocivul vakseem anti-cow-veed; este de menționat și hotărârile unor judecători din București care au acceptat schimbarea genului fără operație (o să fie mișto la registrul de stare civilă când Florina va trebui să fie recunoscută drept Florin)

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu