Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Așa de bine au fost organizate alegerile comasate încât nici la o săptămână distanță nu avem rezultatele finale”

Așa de bine au fost organizate alegerile comasate încât nici la o săptămână distanță nu avem rezultatele finale.
În schimb, avem camioane de voturi nule/anulate.
Și mai avem presă plătită de partidul comasat român cu câteva sute de milioane pentru a da numai știri pozitive.
O “știre” despre intenția lui Ciolacu de a-și manifesta intenția de a îndrăzni să spere că va putea să își manifeste interesul de a candida la prezidențiale este infinit mai prezentă în mass-media miluită cu acele sute de milioane decât faptul că a picat tratatul pandemic al OMS și decât perspectiva ca suveraniștii să creeze o minoritare de blocaj în Parlamentul European, ceea ce va duce la punerea la respect a Ursulei von der Leyen.
A, și nici perspectiva imediată a războiului pentru care von der Leyen și Iohannis au băgat bățul prin gard doi ani la rând nu e câtuși de puțin importantă în comparație cu măreața știre că Ciucă pare a fi scris o carte despre un ostaș în slujba nu știu cărei țări…
***
La data de 12 iunie 2024, MS a raportat 657 de cazuri de covid active, dintre care 390 de vindecați.
Niciun deces, niciun caz de ATI, niciun nevakseenat doborât în exces față de vakseenați.
Nicio panică alimentată la tv.
Doar afaceri obișnuite, alegeri contestabile, manele (ne)huiduite. Și generali cu mintea în rezervă, pe post de anal iști de politici despre orice.
Bine măcar că au fost aleși din nou cei care au terorizat și ținut oamenii captivi în plandemie. Suntem acum siguri că măsurile liberticide și soft-totalitare pe care le vor fi luat sunt “pentru siguranța noastră”.
Next stop, războiul sustenabil.
Soon, extratereștrii…

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu