Analize și opinii

Dan Diaconu: “M-am trezit în altă lume!”

M-am trezit în altă lume! Tentativă de asasinat asupra lui Trump. Acesta a căzut victima unui lunetist care se cățărase pe un acoperiș situat la o distanță de aproximativ 100 de metri de locul în care se desfășura mitingul să electoral. Martorii au avertizat poliția înainte de asasinat întrucât individul era cât se poate de vizibil, dar polițiștii nu au intervenit. După ce acesta a tras, cei din FBI „l-au identificat” și l-au ucis.
Cazul ridică serioase semne de întrebare. Uciderea asasinului a fost cea mai convenabilă opțiune pentru cei din FBI întrucât în acest fel s-a închis gura celui care, într-o anchetă, ar fi putut să dezvăluie adevărații păpușari din spate. După asasinarea lui Kennedy, serviciile secrete americane nu mai fac greșelile trecutului.
Trebuie să înțelegem că este deja al doilea asasinat al unei persoane anti-woke. Primul a fost Robert Fico, acum Trump. Sunt suficiente argumente pentru a înțelege că mișcarea woke, în esența sa, este una teroristă, iar inițiatorii săi ar trebui băgați urgent în pușcărie. NU vă luați după modul în care se afișează mișcarea, cu idioței pacifiști, ecologiști, gender-sensibil s.a.m.d. În realitate mișcarea woke dispune de întreg arsenalul unei organizații teroriste, făcând trafic cu arme, învârtind la negru sume impresionante, exercitând un terorism civic și auncând la bătaie orice metodă, indiferent de cât de abjectă ar fi, pentru a-și impune punctul de vedere.
Eliminarea mișcării woke e un gest de normalitate care trebuie efectuat cu calm și cu sânge rece, exact așa cum procedează un chirurg care elimină o tumoare.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu