Analize și opinii

Curtea Constituțională a Austriei se pregătește să dea lovitura finală pandemiei, dar și guvernului austriac.

Curtea Constituțională a Austriei (CCA) se pregătește să dea lovitura finală pandemiei, dar, probabil, și guvernului austriac.
Curtea Constituțională i-a trimis, pe 26 ianuarie 2022, un dosar cu întrebări ministrului sănătății din Austria.
În mare, este vorba acum oficial despre ceea ce “conspiraționiștii” toacă zilnic de doi ani încoace. Să fie Curtea Constituțională a Austriei o medievală neîncrezătoare in știință, o analfabetă funcțional, o șoșocară?
Până pe 18 februarie 2022, ministrul sănătății austriac trebuie să explice următoarele:
1. Decese cu corona sau de corona? CCA dorește să știe în câte cazuri de decese corona a fost cauza morții și în câte cazuri cei decedați aveau altă cauză a morții, dar un irelevant test pozitiv.
2. CCA vrea să știe ce documente și studii stau la baza obligativității purtării măștii. Din ce studii rezultă eficiența purtării sale.
3. CCA a calculat riscul de deces din cauza corona la 0,15%(!!!!!). De aceea, CCA întreabă care este este reducerea absolută și cea relativă a riscului de deces prin vaccinare. CCA dorește informații precise referitoare la reducerea absolută a riscului după una, două, respectiv trei doze.
4. CCA vrea să știe exact în ce măsură vaccinul scade riscurile de infectare, transmitere și îmbolnăvire (oficial se cam pune punct minciunii ordinare cu “pandemia nevaccinatilor”)
5. CCA vrea să afle cât de mare este riscul de spitalizare după vaccinare și după trecerea prin boală.
6. CCA vrea să se cunoască detaliat efectele secundare și decesele cauzate de vaccin.
7.CCA vrea detalii legate de mortalitatea in creștere în Austria. În 2021 s-au înregistrat mult mai puține decese trecute la korona, cu toate acestea mortalitatea în Austria a crescut săptămânal.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu