Site icon gandeste.org

Cozmin Gușă a dat ordinul la UM ”Realitatea TV”: ”Șobolani, părăsiți corabia Statului Paralel!”

Cine credeți că, de ceva zile, se dau de ceasul morții împotriva statului paralel, a abuzurilor din justiție, a DNA și chiar a Codruței Kovesi, maica lor de pungași? Cozmin Gușă, Rareș Bogdan și unul Hoandră cu ochelari de gărgăune! ”Cum au fost posibile abuzurile? Trebuie să răspundă cei care au distrus vieți! etc., etc.”



Vă vine să credeți că acești bandiți, care i-au înfierat ani și ani pe toți cei care au îndrăznit să o conteste pe Kovesi și DNA și au otrăvit întreaga societate, care au linșat, au amenințat, creatorii monștrilor de Bot, Sandy, Angie și Dide, dar și a impostorilor care au pus pe cruce poporul român, de la Cristian Diaconescu la Bogdan Lefter sau mentorii lor, Liiceanu sau Macovei?

În urmă cu câteva luni, când am decis ca PNȚCD să se alăture protestului PSD-ALDE împotriva abuzurilor criminale ale sistemului, o acțiune riscantă, știută fiind istoria contondentă între PNȚCD și PSD, AM FOST LINȘAT CU O URĂ FĂRĂ MARGINI DE ”REALITATEA TV”! Deși am venit cu dovezi, am explicat că este vorba despre o poziționare împotriva abuzurilor, iar nu pro-PSD, niciun efect! Rareș Bogdan și întreaga haită au urlat și mai tare. Ca să mă denigreze, cu atât mai mult, i-au luat o declarație lui Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu – o persoană fără niciun merit personal care în urmă cu câteva săptămâni A MEDALIAT-O PE CAMELIA BOGDAN pentru merite deosebite și contribuții mari la democrație -, care să mă apostrofeze! Desigur, nu i-am luat în seamă și am mers mai departe, pe drumul dreptății, asumându-mi orice denigrare!

Acum, când a simțit că intră la apă corabia statului banditesc, stat la care și el a contribuit să fie, agent al acestuia, Cozmin Gușă, în stilul arhicunoscut, de om fără onoare și demnitate, a dat Ordinul: ”Întoarceți armele! Șobolani, părăsiți corabia statului paralel!”

Le dedic: ”Și această ciumă-n lume, și aceste creaturi,/ Nici rușine n-au să iee în smintitele lor guri/ Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,/ Îndrăznesc ca să rostească pân` și numele tău… țară!” (M. Eminescu)

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Exit mobile version