Site icon gandeste.org

Constantin Gheorghe: „În PNL e măcel! O nouă gașcă luptă să ia locul vechi găști, cea a lui Orban. Și va învinge.”

Cum vă spuneam, Ciucă premier! Tot circul dezvăluirilor despre corupția unor miniștri din cabinetul Orban este doar pentru galerie! Nu știa onor tovarășu gradu despre ce era vorba? Că era ministrul Apărării, nu cârlig de rufe! Iar MApN are în dotare serviciu de informații și contra-informații. Care poate face ce vrea mușchii lui, că-l controlează dracu!
Dacă tot veni vorba despre achiziții de armament, se compară pocnitorile alea Beretta, cumpărate de Vela, cu lista de târguieli a lui Ciucă: rachete de tot felul, corvete, transportoare blindate, camioane, sisteme AA portabile și alte tâmpenii? Plățile alea în avans pentru Patrioate nu provoacă nimănui revolta?
În PNL e măcel! O nouă gașcă luptă să ia locul vechi găști, cea a lui Orban. Și va învinge. Dar Ciucă nu e personajul pozitiv în povestea asta. Nu! El are doar un par mai mare decât oricine din PNL. Oricum rețeta ”Să-i prostim pe proști!” funcționează fără greș! Iar aparatul de propagandă se adaptează din mers, lucrând să-i facă statuie lui Ciucă, timp în care debulonează vechile statui!
Trăiască lupta pentru ciolan, și ciorba de denunțuri la DNA! Nu țin de foame, dar amorțesc mintea tovarășilor telespectatori…
Autor: Constantin Gheorghe
Exit mobile version