Analize și opinii

Buturuga Anghel: “Arhiepiscopia Sucevei a dat manageria jos din pod și face ordine prin mănăstiri pe bază de comiții și dosare cu șină”

Umblă vorba prin târg – mă rog, este chiar „știre oficială”, cum ar veni, asumată de emitent – că Arhiepiscopia Sucevei a dat manageria jos din pod și face ordine prin mănăstiri pe bază de comiții și dosare cu șină. Bravo! Uite-așa batem și ultimul cui în coșcigul viețuirii creștinești, în speță monahale, băgând mortul corporatismului în Casa Tatălui. Recomand onor comiției care face evaluări la dosar să nu ezite să folosească și un asistent AI. Sunt sigur că va da sugestii de îndreptare pe bază de date obiective, statistice. Păi nu scrie la Evanghelie că trebuie să fim eficienți? Nu scrie, dar nah, nu ne mai încurcăm în detalii din astea…

***

Președinta Mexicului a improvizat o ceremonie de preluare a mandatului cu tot felul de șamanisme aztece. Nu înțeleg de ce nu arătat un respect până la capăt față de pașnicele tradiții pre-creștine și indigene și nu a organizat și un sacrificiu uman cu abdomenul despicat și inima smulsă din piept.

Autor: Buturuga Anghel