Analize și opinii

Adrian Onciu: “Voi ce credeți? Spionii lui Putin luptă pentru Harris sau pentru Trump?”

Știți povestea cu “agenții străini”. Sunt indezirabili doar dacă au conexiuni cu Rusia sau China. În rest, România are porțile larg deschise pentru imperiul Soros și pentru tot soiul de alți agenți care vor să (mai) prăduiască ceva pe plaiuri mioritice.
Nu contează cât de mult pierde România. Sau dacă interferențele străine aduc atingere securității naționale, într-o formă sau alta. Spionii trimiși la furat informații vitale sau bani cash sunt OK cât timp fac parte din spațiul NATO. Americanii au chiar întâietate la jaf – vezi bătaia de joc cu minireactoarele de la Doicești, panarama cu donația sistemului Patriot sau achiziția de gaze GNL.
Zeci de instituții media și ONG-uri finanțate netransparent de occident (aka SUA) interferează brutal, de ani buni, cu alegerile “libere” din România. Cu excepția lui Dragnea, nimeni nu a văzut aici măcar vreo ciudățenie, dacă nu cumva o ingerință banditească în afacerile interne ale unui stat teoretic suveran. Practic, aservit total intereselor americane.
În context, ipocrizia administrației Biden este maximă. Cu tupeul cu care ne-a obișnuit și fără a aduce în sprijinul acuzațiilor mai mult decât celebrul “Știm noi!”, Casa Albă încearcă, din nou, să-i îmbrobodească pe alegătorii mai săraci cu duhul. Cică rușii iarăși vor să-l pună pe Trump președinte, cu sprijinul propagandiștilor de pe net plătiți “la pungă” de redactorul-șef al RT, Margarita Simonian. Fix ca în 2016.
FBI, cunoscută drept agenția-apendice a democraților, a solicitat instanței permisiunea de a sechestra 32 de domenii de internet legate de “influența străină rău intenționată”.
La pachet cu agenții ruși implicați în realegerea lui Trump, oamenii lui Biden au constatat că și iranienii au intervenit în campania electorală. De data asta de partea Kamalei Harris, ej prost?! China, în schimb, a fost exonerată de orice suspiciuni. Xi Jinping ar colabora infinit mai bine cu Kamala, însă e un tip onest – nu se implică. Nimic, deocamdată, despre hackerii nord-coreeni.
În replică, Moscova mai degrabă s-a amuzat. Rușii spun că acuzațiile Casei Albe sunt “pure prostii”. Iar singurul câștigător al alegerilor din SUA ar fi “complexul industrial militar privat”.
Mai mult, președintele Putin a afirmat recent că rușii o vor susține pe Kamala Harris, întrucât e mai previzibilă decât Trump. Și le-a fost recomandată alegătorilor americani de către însuși Joe Biden. “Râde atât de expresiv și de contagios, încât înseamnă că totul este în regulă cu ea”, a punctat Putin.
Așadar, în timp ce Kremlinul o preferă pe Kamala Harris, FBI și Casa Albă pretind că agenții ruși din SUA (plătiți mult mai bine decât Hunter în afacerea cu ucrainenii de la Burisma) se dau de ceasul morții să-l scoată președinte pe Donald Trump. De râsul curcilor!
Voi ce credeți? Spionii lui Putin luptă pentru Harris sau pentru Trump? Cum le-ar cădea rușilor mai greu la stomac?

Autor: Adrian Onciu

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu