Analize și opinii

Adrian Onciu: DE CE KAMALA

Mass-media și troglodiții din zona de influensări globaliști au refuzat să vadă realitatea până când Deep State-ul a dat semnalul mazilirii. Implorat să reziste de către sforarii aflați în cercul apropiat al puterii, bătrânul Joe a mimat câteva zile lupta până în pânzele Albe – eventual, cu masca de oxigen pe figură.
Interesele de afaceri din jurul Casei Albe sunt pe cât de mari, pe atât de diverse. Pe lângă filantropii cunoscuți ai Partidului Democrat, în Biroul Oval au acces diverși lobiști ai industriei de armament (bine conectați la Pentagon și servicii), bandiți din Big Pharma, Big Tech sau Energie, cu toții cuplați la conducta de bani din vârful pixului bătrânului Joe.
Sponsorii campaniei lui Biden trebuie să fi fost tare furioși atunci când au realizat că Deep State-ul a decis să-l debarce pe președinte. Și cu banii noștri cum rămâne? au întrebat băieții buni din anticamera Biroului Oval. Cine ne garantează că înlocuitorul lui Joe ne va returna sumele investite cu aceeași generozitate? Dacă vine un escroc care ne ia banii și uită de noi? Dacă vine unul care pur și simplu are suficienți bani? (mai greu la democrați, dar să punem cazul, totuși).
Deși media a relatat despre o decizie luată de Biden peste noapte, în cel mai mare secret, s-avem pardon: filantropii aflați în imediata apropiere a puterii au pregătit minuțios retragerea și varianta de rezervă. Kamala Harris a fost numită în mod expres de Joe Biden drept principală favorită. O figură foarte ștearsă, care pare a avea senilitatea bătrânului Joe la doar 59 de anișori. Plus o oarecare doză de infantilism. Principala calitate a Kamalei rămâne faptul că se învârte în același cerc de filantropi. Așadar, donațiile rămân în “familie”, cu tot cu promisiunile de rambursare.
Cea mai elocventă dovadă a dorinței filantropilor de predare a ștafetei către Kamala este postarea de pe X a prințului moștenitor Alex Soros, imediat după anunțul lui Joe despre retragerea din cursă: “Este timpul să ne unim cu toții în jurul Kamalei Harris și să-l învingem pe Donald Trump. Ea este cel mai bun și mai calificat candidat pe care îl avem. Trăiască visul american!”.
Mda. Asta avem (în calitate de marionetă coruptă), cu asta defilăm. Doar că nu-i totul chiar atât de simplu. Mulți democrați se opun. Au alte contacte de top în agenda telefonică. Și spun, pe bună dreptate, că victoria Kamalei ar fi o uriașă surpriză. Până și Barack Obama a dat de înțeles că jocurile încă nu sunt făcute. La ce bun un candidat de paie, foarte docil, însă incapabil să ajungă la Casa Albă? Cădem din lac în puț?!
Oare alde Alex Soros intuiește noi tentative de asasinat, din moment ce mizează toți banii pe Kamala? Sau a investit deja prea mult în “echipa Biden” pentru a căuta alte variante?
Nu ar fi exclusă nici o înțelegere în spatele scenei pentru ca Trump să defileze, cu filantropii democrați incluși în procesul de împărțire a tortului.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu