Analize și opinii

Adrian Onciu: ALTE MIZERII

Media mainstream se străduie, destul de infantil, să mute atenția de la adevăratele motivații care au stat în spatele atentatului asupra lui Trump.
Globaliștii din gașca lui Joe Biden se simt cu musca pe căciulă. L-au demonizat ani în șir pe Trump, l-au zugrăvit ca pe al doilea Hitler, iar acum încearcă imposibilul. Încearcă să convingă populația că ”dușmanii SUA” ar fi autorii morali (sau chiar l-ar fi plătit pe Thomas Crooks, eventual).
Cine sunt dușmanii Americii? Păi China, Rusia și Iranul, printre cei mai importanți. Cu rușii s-a cam fumat treaba de când electoratul a aflat că serviciile secrete au mințit în legătură cu implicarea lui Putin în alegerile din 2020. Implicarea chinezilor ar fi fost complet necredibilă în lipsa unor elemente cât de cât conexe cu evenimentul. Așa că au rămas iranienii pe post de vinovați de serviciu.
Băieții de la CNN i-au numit într-un articol aburitor, fără vreo bază reală, iar mass-media afiliată Casei Albe a preluat gogoașa cu mult entuziasm: ”Prima reacție a Iranului după acuzațiile că a pus la cale un complot pentru asasinarea lui Trump”. (Libertatea)
CNN admite că nu există vreo legătură între autorul atentatului și Iran: ”(…) nu există niciun indiciu că Thomas Matthew Crooks, tânărul care a încercat să îl ucidă pe fostul preşedinte american, ar avea legătură cu complotul”. Însă suspiciunea rămâne. Se ridică întrebarea dacă, totuși, cineva de la Teheran l-a plătit pe Crooks ca să-l răzbune pe generalul Soleimani (asasinat din ordinul lui Trump). Oare Crooks nu cumva era vreun terorist, simpatizant al Hamas și al Hezbollah?
Mass-media refuză să admită că autorul actului criminal era un fan al Partidului Democrat și îl ura de moarte pe Trump. De altfel, avea nenumărate motive. Thomas Crooks a fost bombardat zilnic, ani în șir, cu noi detalii despre cât de diabolic este Trump și cât de ușor ar putea să aducă Apocalipsa – dacă ajunge din nou la Casa Albă.
Politicienii globaliști și trompetele afiliate ar fi capabili să susțină că, în realitate, Crooks a vrut să-l lichideze pe Trump din prea multă dragoste. Nu suporta ideea despărițirii, odată ce fostul președinte avea să ajungă, din nou, la Casa Albă.