Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Încă o oportunitate ratată”

Orban, nu Ludovic, că ăsta e nimeni în drum, ci Viktor, cere României să facă o alianță Central-Est Europeană, fiind conștient că împreună cu România, o țară mare, poate să țină piept mai bine valului progresist UE.



O alianță a țărilor care au trecut prin totalitarism, care știu ce înseamnă impunerea ideologiilor în viața familiei/societății, care văd tendințele devastatoare ale noului val sexo-marxist și al bulversării societății prin implanturi migraționiste cu cote obligatorii, toate date chiar de Bruxelles. În plus, este o evidență că se lucrează la o Europă cu trei viteze, deja e aproape un fapt. România, grație și inepției masive johanniste, este ultima găină din coteț, bulgarii scăpând de rușinosul și aberantul MCV.

Răspunsul oficial al lui Johannis este că nu vrea să mai facă falii în UE. Adică va rămâne în continuare un vașnic țucălar al Germaniei lui Merkel, într-un UE care urinează cu boltă pe noi.

Soluția demnității îl sperie pe mediocrul profesor de provincie, devenit, printr-o bizară conjunctură, președintele României.

Un non-politician, care în 5 ani nu a dat nicio idee în afara hrănirii urii și a lărgirii faliilor sociale în propria Țară, care s-a făcut preș la orice dorință a marilor puteri, zice, timorat, că nu vrea să facă noi falii în UE.

În loc să întărim Vișegradul, noi dăm din buze în groapa cu lei, în speranța că nu ne vor hăcui complet, că o să ne mai lase niște carne pe oase și organe în torace.

Ba exact asta o să ne facă, Retardis, o să ne consume ca niște carnasiere care prind un porcușor de lapte rătăcit în pădure.

Nu mai am ce comenta, omul e un vasal complet idiot. Pierde ocaziile cum pierd fraierii banii la păcănele. Numai că banii nu sunt ai lui. El doar amanetează viitorul apropiat cu viețile noastre.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce asteptari sa ai de la un plavan inutil si obedient ? De la cei care l-au votat?
    Unde nu-i cap, vai de picioare ! asa spune un vechi proverb romanesc !

  • In afara de tzucalarii de pe tabletele STS -ului sunt si tzucalarii care din convingere , pentru o Romanie( “normala”) folosind creierele cu care ia inzestrat Dumnezeu, 101%, au ingropat din nou speranta ,…..