Analize și opinii

Fost şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu dezvăluiri despre MONSAT- sistem de ascultare fără mandatjudecătoresc!

“Hotararea CSAT 045, din 18 mai 2005 – imi transmite un fost ofiter al Directiei Generale de Informatii a Armatei, si nu doar el (confirmari mi-au venit din mai multe surse, de aceea am si facut publice aceste aspecte) – se refera la realizarea Sistemului National de Monitorizare a Comunicatiilor transmise prin satelit – MONSAT!”.



Sistem de monitorizare a comunicatiilor prin satelit insemnand, pentru cine nu stie, interceptarea atat a telefoanelor, cat si a postei electronice, a oricui, cat si pozitionarea in timp real a locului in care se afla o persoana, oriunde pe glob! Initial, sistemul MONSAT s-a implementat in SUA, serverul principal fiind in sediul NSA, imediat dupa atacurile teroriste din 2001 din SUA, si destinatia lui este stricta: monitorizarea oricarui individ cu potential terorist!

Implementat printr-o Rezolutie a Congresului American, acest sistem este interzis a fi folosit de persoane neautorizate (persoanele autorizate fiind doar: seful oficial FBI din tara in care sistemul este implementat, seful oficial al biroului CIA din tara respectiva, si – atentie: atasatul militar al Ambasadei SUA din tara in cauza, cel care detine, de altfel, si codurile de intrare in sistem), si este interzis de a fi folosit pentru a monitoriza, intercepta, fila, alte persoane decat cele pentru care exista dovezi certe ca ar face parte dintr-o grupare terorista!

Doar ca indivizi corupti din SRI au vazut in MONSAT cheia spre interesele lor personale, vendete, si, nefiind prea greu sa corupa cei trei americani despre care am facut referire mai sus, in complicitate cu CSAT, au deturnat misiunea pentru care a fost creat, si, ocolind insasi legislatia din SUA, au fentat partenerul strategic al Romaniei, si au facut ceea ce stiu ei mai bine sa faca: adica au emis inca o Hotarare CSAT, pusa la secret si ea, in care efectiv au schimbat beneficiarul initial si au trecut, ca beneficiari: SRI si DNA (proaspat infiintat si el, tot in 2005)! SIE, dupa ce ca fost ciuntit – tot printr-o Hotarare ilegala a CSAT – a ramas cu buza umflata, dar si cu terminalele serverului in mana! Hotararea CSAT prin care SRI si DNA si-au dat liber la spionaj in masa, este Hotararea 0121 din data de 4 octombrie 2005 (numita “Hotarare de MODIFICARE a Hotararii CSAT din 18 mai 2005, avand numarul 045 privind Realizarea sistemului national de monitorizare a comunicatiilor transmise prin satelit – MONSAT”, prin introducere a noi beneficiari”).

Practic, punand mana pe MONSAT, “beneficiarii” nici nu mai aveau nevoie de mandate de interceptare emise de vreun judecator, pentru a putea intra cu picioarele in vietile a mii de romani, impotriva carora au inceput o prigoana fara precedent, si e de remarcat un lucru si mai grav: persoanele intrate in vizorul si malaxorul SRI-DNA, din acel moment 2005 si pana in prezent, sunt, majoritatea, ofiteri sau fosti ofiteri detinatori de secrete de Stat. Prin urmare, coruptii de la varful SRI si DNA au avut acces, prin MONSAT, si la documentele clasificate, pe diverse ramuri ale muncii operative, ale persoanelor pe care le-au interceptat si filat prin sistemul MONSAT!”

De notat este si faptul ca despre aceste aspecte a fost informat si Departamentul de Justitie al SUA, dar si Administratia Prezidentiala a partenerului nostru strategic.

Traiesc cu speranta ca organele abilitate ale Statului nostru se vor sesiza, vor face lumina in aceasta speta si vor informa corect opinia publica!

Va rog sa urmariti cu atentie ceea ce se prezinta aici!

Autor: Dumitru Iliescu

Sursa: Dumitru Iliescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Analiza SWOT PE MONSAT.
    In concluzii, MONSAT s-a implementat urmare a OPERATIUNII 9/11, avand ca SCOP, monitorizarea oricarui individ cu potential terorist, circumstanta care a favorizat extinderea cadrului la tot ce misca, sufla, vietuieste pe planeta, pe banda, in productie de serie. De mentionat faptul ca, pe teritoriul tarii noastre, nu s-au semnalat ACTE TERORISTE de natura celor comise in TARILE CIVILIZATE, insa SISTEMUL de interceptare in speta a contribuit indirect prin instrumentarea dosarelor de coruptie indusa in baza interceptarilor cu si fara mandat, la ACTIUNEA de preluare a activelor, companiilor de interes strategic, resurse, zacaminte, in context geostrategic – ocupatie pe timp de pace, parte integranta a razboiului hibrid. BOMBA! De bomba lui Einstein descrisa in scrisoara catre fiica sa, a auzit Monsatu’? Bomba iubirii, cea mai puternica forta din Univers. Bummmmmmm

  • Umanitatea crede in minuni si asteapta cu sufletul la gura a doua venire a lui Iisus. Monsat stie de ce. Bine-ar fi daca am fi informati in timp util ca sa-L primim de data aceasta cum se cuvine si sa-i cerem iertare pentru fapta comisa in urma cu 2000 si… de ani: RASTIGNIREA, pacat care ne urmareste si in ziua de astazi. Pacatul capital. Ignoranta. Decaderea, regresul, degradarea, psihoinvolutia unei civilizatii. La ceasul in care omenirea v-a fi pregatita in mod constient sa schimbe paradigma, si ZIDUL PLANGERII, ca-i tot o plangere lumea asta, sa-l transceanda in ZIDUL IUBIRII, cetatea Noului Ierusalim, atunci … Iubirea, esenta poruncilor. Iubirea, legea implinita. Iubirea salveaza omenirea, caci din iubire am fost creati de Dumnezeu adevarat, care Dumnezeu este Iubire si iubirea Dumnezeu. Crezul. Legea.

  • Din pacate …ESTE VINOVAT, dar nu judec eu…nici nu mai am cuvinte…au folosit MONSAT in interes “consolidat” pt scopuri de eliminare a adversarilor politici, oamenilor de afaceri “responsabili” cu parandaratu’ la partid (vieti, cariere, familii destramate, distruse, mai grav, subminarea ec. nationale, denigrarea imaginii tarii, si mult mai grav, eliminarea fizica a multor oameni de profesii diverse, multe cadre militare, ofiteri de buna credinta, judecatori, procurori, politicieni, administratori de firme cu capital autohton, jurnalisti, patrioti adevarati; faza pe sisteme (“sistemul lor a functionat mai bine ca al nostru!” – declara V Ponta), tactici pe fondul carora s-a dezvoltat cu usurinta METODA PRELUARII DIN PARTEA INVESTITORILOR STRAINI A BUNURILOR, RESURSELOR SI ZACAMINTELOR TARII PRIN REGIMUL JURIDIC AL DOBANDIRII DE ACTIUNI, TERENURI, COMPANII DE INTERES STRATEGIC, ACORDARE FACILITATI FISCALE, FONDURI CU PRIORITATE, SCUTIRI, IERTARI DE DATORII, REDEVENTE SUB PRETUL PIETEI PRACTICAT IN TARILE CIVILIZATE, ET C. Lupta anticoruptie, un pretext. Mare pacat!

  • SPIONAJ IN MASA

    CARE ESTE INSTANTA ABILITATA SA JUDECE SI SA PRONUNTE IN SPETA?!

  • PARCHETUL MILITAR SI TRIBUNALUL POPORULUI. OF, DOAMNE…

    Avea dreptate parintele Arsenie:” Cand Dumnezeu pleaca de la inima omului, ii ia si mintile”

  • Romanica, o Colonie Securistica de reeducare ideologica si experimente de tot felul, in care Sistemul e “in tot si-n toate”!