Analize și opinii

Eu sunt DNA și Grupul de la Cluj nu are … Ghinion

Cum se explică vizita la Cluj a Președintelui?



Pe lângă dorința lui Iohannis de a arăta tuturor serviciilor și deneailor că patronul clubului de golf, Ioan Popa, asociat cu Ioan Rus și sponsor de vază al campaniei sale, trebuie să se bucure de protecție totală, fiind protejatul său, vizita cu pricina este o ”relansare” a Grupului de la Cluj, care ar urma să preia PSD – ul și să pună în practică visul Sistemului: acapararea și controlarea partidului majoritar din România prin oamenii transpartinici controlați de EI și aruncarea la coș a voturilor noastre.

De ce protecție? Căci dacă s-ar face evaluări a la DNA – gen Cucoară/Postelnicu prejudiciul de la minunatul teren de golf ar fi  uriaș… căci nu știu cum i se pare domnului Chirieac, dar mie un preț de concesiune pe an  de nivelul unei ”genți a lui Udrea” (că tot îi găsiseră băieții genți de milioarde prin conturi) pentru 56 de ha, mi se pare cam puțin… deși eu nu mă pricep la evaluări.

Desigur, nici mulți alții care, în ciuda acestui fapt, au fost totuși transformați în ”penali” pentru că nu ar fi știut să evalueze diverse și ar fi îmbogățit niște cetățeni pe care nici măcar DNA nu afirmă că i-ar fi cunoscut vreodată. Mai ales că aici, din câte se aude, Vulpea chiar ”a cunoscut” pe toată lumea… și ăsta era motivul pentru care se afla acolo și se gratula cu Președintele în exercițiu.

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Trebuie sa deschidem bine ochii ca neam, pt ca acum ies ca cipercile dupa ploaie si ni se arata in toata splendoarea tradarii lor, toate aceste scursuri securistice, alogene, progresiste si antiromanesti. Astazi doar ii identificam, pt ca atunci cand s-o putea, sa le-o platim cu varf si indesat!

  • “Theodora Golf Club” – investitie cu iz regal, in val de aprox 15 MILIOANE EURO cf datelor oficiale mediatizate, afacere derulata intr-o tara pozitionata in coada clasametului euro-atlantic din pdv al standardului de trai decent pe cap de locuitor, inaugurata in mijlocul unei CRIZE politice cu consecinte nefaste: EXPLOXIA DOBANZILOR, PRETURILOR LA UTILITATI, NESUSTENABILITATE BUGETARA in privinta asigurarii drepturilor banesti, salarii/pensii, fenomene meteo extreme, tensiuni interne, externe, strategii marca EXIT, strategii marca SEPARATISM, OPHELIA (uragan)…Pretul concesiunii conduce la suspiciunea rezonabila cf careia s-ar fi cauzat vreun PREJUDICIU la BUGETUL STATULUI?…intreb, n-am dat cu crosa, de notorietate actiunea in forta a ANAF demarata in Saptamana Patimilor, impotriva micilor intreprinzatori, buticari, covrigari, florarese in operatiunea desfasurata la niv NATIONAL pe fondul luptei ANTI CORUPTIE, dupa reteta: EVAZIONISTU’ DE SERVICIU = MICUL INTREPRINZATOR AUTOHTON, INFRACTORUL, INCULPATUL, VINOVATUL ETERN, cocosat de griji, hartuit de toate controalele posibile si imposibile, executat silit, eliminat din PIATA ECONOMIEI “LIBERE”. Daca au constiinta curata, mainile nepatate… sa le tihneasca partidele de golf!