Analize și opinii

Bogdan Duca: ”Udrea, Bica, DNA și Costa Rica”

Pozele cu Udrea și Bica la cumpărături prin Costa Rica nu spun decât că DNA-ul și toată povestea cu lupta anticorupție din România sunt gândite ca o ”telejustiție” ieftină, menită să lichideze politicieni și cercuri de afaceri.



Să mă explic: pe ambele doamne DNA-ul le-a arestat, le-a ținut în cătușe în fața cameramanilor și jurnaliștilor noștri de trei parale, le-a ținut în arest cu lunile, le-a umilit, le-a prezentat ca fiind expresiile supreme ale corupției la feminin.

Nu doar DNA-ul, să fim înțeleși. Au fost judecători care au semnat acele hotărâri de a ține pe femeile astea cu lunile în arest sau sub diverse forme de arest la domiciliu și control judiciar. Au fost și armate de jurnaliști care au muncit la prezentarea lor ca iceberg-ul corupt ce scufundă Titanicul românesc.

Cum nu erau simpatice majorității electoratului, chestia asta a mers.

Dar au trecut lunile, au trecut anii, nici procurori, nici judecători nu au avut cum să le mai țină la ”răcoare” pe cele două femei. Și nici să le condamne. Procesele lor se tergiversează și să nu ne mire dacă peste ani nu vom vedea sentințe definitive care să ducă la….condamnarea României la CEDO.

Cele două doamne, ca și Mazăre de altfel, nu au fugit din țară. Nu au evadat. Pur și simplu au părăsit țara ca niște cetățeni liberi, împotriva cărora procurorii nu mai aveau nicio dovadă ca să le justifice reținerea sau controlul judiciar.

Întrebarea este: dacă erau pline de suspiciuni, care au justificat arestarea lor pentru luni de zile acum ceva vreme, cum de au fost acum libere să plece?
Dacă nu există nicio suspiciune, de ce au fost arestate acum ceva vreme?

Concluzia este simplă: rolul DNA a fost lichidarea lor politică și mediatică. Le-a ieșit cu amândouă.

Acum, paradoxal, și Udrea și Bica sunt mai utile ”statului paralel” în Costa Rica decât în România. Fie și pentru că, uite, se mai plătesc niște agenți să facă pe turiștii prin Caraibe, ca să le fotografieze pe cele două doamne cum beau Cico sau se uită la rochițele chinezești din iarmarocul de lângă plajă. Că a trecut și pentru ele vremea sesiunilor de shopping de la Paris….

Autor: Bogdan Duca

Sursa: Bogdan Duca Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Veni, vidi, vici!”
    Se spune ca, in mod premeditat, Iuliu Cezar a scris un mesaj numai din trei cuvinte nu ptr. ca ar fi alcatuit textul in graba sau la intamplare, ci pentru a sublinia rapiditatea victoriei. Victorie?! Cine a pierdut?! Cine a castigat?! Qui prodest?!
    Senzatia asta ca poporu-i fericit cand vede circ, catuse, executii…o alta senzatie – creatie de Laborator. Inginerie psiho-emotionala. Trist 100%.
    “Fericiti facatorii de pace, ca ei fii lui Dumnezeu se vor chema”. Sa fim fericiti!

  • Personal le compatimesc pe amandoua. Ele au fost folosite din plin de mafia lui Basescu. Au impartit milioanele la firmelepredestinate, au protejat sub protectia legii ersoanele importante si drept rasplata au fost recompensate pentru ca apoi sa devina tapi ispasitori. In felul acesta au atras atentia opiniei publice in timp ce mafia din umbra a continuat sa munceasca din greu la devalizarea Romaniei. Rezultatul ? Romania nu mai apartine Romanilor.

  • Buna dimi, Basescu – Sa traiti bine!, si-a consolidat un bastion in spatele fustelor, microfoanelor, reduta stropita cu tarie, tutun la greu, ceea ce i-a daunat in mod grav sanatatii, atat la nivelul organismului individual, cat si la nivelul organismului colectiv, de grup, familiei, mai grav, la nivel national, in virtutea calitatii de conducator de tara, in viziunea domniei sale, tara fiind asociata cu vaporul, agentie de detectivi, lot experimental pe fondul climatului partenerial, strategic, zonal, planetar si, bineinteles, pe linia simetriei sacre, inter si extraplanetar, cu mentiunea ca intentiile domniei sale erau induse catre casta baronilor, alta reduta, reduta care la randul ei, s-a consolidat intr-un alt contex geopolitic, istoric, strategic, si tot asa, din lac fix in put, in acelasi cerc vicios, invartindu-ne in jurul cozii, de veacuri, vezi mitul OUROBORUS! Principiul universal valabil care guverneaza evolutia in univers presupune SALTUL la un NIVEL SUPERIOR DE EVOLUTIE. Salt! Altminteri, nu facem decat dovada faptului ca suntem un pericol public, cosmic. Nu-si doreste nimeni, entitate terestra, intra si extra, sa mai negocieze cu pamantenii, motivat de faptul ca, nu ne-am straduit sa evoluam pasnic, cu buna-credinta, bune intentii, dovedind temporo-spatial ca orice informatie marca “extra”, tehnologie avansata ne-au fost puse la dispozitie, le-am folosit in scopuri de AUTODISTRUGERE. S.o.s.! Am ramas fara IMUNOGLOBULINE! A raspuns favorabil OMV, HOLTZ, CLINICA DE RECUPERARE ZONALA, pardon Austria, indrumatorul nostru primit in DAR din partea UE, CADOU DE ADERARE, pardon, ANEXARE. Sa vina Mantuitoru’! Sa vina extraterestri! Tuthankamon fix din sarcofag! Sa…. Pai, ca ne autodistrugem, autoeliminam, in general vorbind, la nivel planetar…cui i-ar folosi?! Defrisarea abuziva a padurilor noastre afecteaza nu numai ecosistemul nostru, ci ecosistemul planetar! Extractiile, forajele, exploatarile la nivelul teritoriului nostru, afecteaza AREALUL PLANETAR. Cine profita de faptul ca in perioada 2004-2017 au plecat din tara 3,4 milioane de semeni?!?!?! Cine mai populeaza-n teritoriu, AREAL?! Voteaza?! Asigura forta de munca ieftina, calificata, material genetic?! Identitatea?! Identitatea nationala, a fiintei umane, amprenta energo-informationala a civilizatiei umane pe minunata planeta. Cu teoria Con Spiratiei…?! Aaaaaaaa….ca e, ca nu e… Cu crestnu’ de serviciu?! Aaaaaaaa…..fanatism! CON…ne amintim?! CON de la CON STIINTA, de la forma GLANDEI PINEALE, glanda deschidere catre cunoasterea adevarata, CON STIINTA COSMICA, UNIVERSALA, glanda-scanteie divina ce coboara ca un luceafar bland in inima omului …inima, inima cea buna…Bunaaaa,