Analize și opinii

Alexandru Petria: “Nu avem nevoie să importăm teroriști!”

Este cazul să nu mai acceptăm prostirea.



Dacă alții vor să-și distrugă țările, să li se batjocorească istoria, să le fie uciși cetățenii pe străzi, e treaba lor. Nu și a noastră.

Nu avem nicio datorie față de islamiști, ca să primim la grămadă refugiați. Nu le-am furat petrolul, nu le-am inițiat distrugerea statelor.

Nu avem nevoie să importăm teroriști, pe fondul isteriei corectitudinii politice, principala vinovată de lupta bleagă cu demenții care se aruncă în aer, înjunghie sau intră înadins cu mașinile în trecători.

Fostele imperii n-au decât să-și regleze singure datoriile, nu și cu mâinile noastre.

Niciun tratat nu are cum să justifice punerea în pericol a vieții propriilor cetățeni.

Chiar nu avem nevoie de încă un motiv de frică în viețile noastre.

Este cazul să-i considerăm trădători pe cei care nu zic apăsat stop joc.

Autor: Alexandru Petria

Sursa: Alexandru Petria

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In luna februarie ac, in Barcelona, 160 000 protestatari militau in favoarea primirii de refugiati in Spania, iar, acu’ teroristii le pregateau un macel cu peroxid, 20 de butelii – ARMA LUI SATAN!
    Nu-i ciudat ce se intampla?!

  • SAGRADA FAMILIA, INTENTIONAU TERORISTII SA O ARUNCE IN AER, EMBLEMA BARCELONEI!
    SAGRADA FAMILIA!

  • Domnule Petria,sunteti absolut deplorabil.Si nu pentru ca v-ati spus parerea despre refugiati cum ca ar fi toti teroristi.Ci prin faptul ca in alte articole semnate de dvs.incercati sa ne vorbiti despre Hristos.Daca l-ati cunoaste pe Hristos,d-le Petria,n-ati mai fi putut sa vorbiti asa de niste oameni,doar pentru ca poarta vina ca tara lor a fost acoperita cu moloz si nu mai stiu incotro a se duce.O incercare dezgustatoare si ieftina oricum articolasul asta…