Analize și opinii

Jean Maurer: “Ce văd eu pe fund de ceașcă, în cazul în care nu era o muscă moartă”

După ce mi-am făcut o cafea din capsulă, nu spui de care că este reclamă, am încercat să citesc pe fundul ceștii semne despre viitor. Nu al meu, pen’că eu mi-am consumat viitorul în trecut, ci al Europei, pentru că mă chinuie aici în Vale de Sibiu, tot felul de viziuni globale, în lipsă de altceva mai bun de făcut, cum ar fi să fac gargară cu pălincă.
Ce văd eu pe fund de ceașcă, în cazul în care nu era o muscă moartă:
Văd cel mai mare pericol pentru Europa în cazul în care, datorită războiului cu Ucraina, respectiv America și acoliții europeni, Rusia va intra în colaps politic, economic, social și militar.
Vă dați seama că dezmembrarea acestui colos, nu va putea fi controlată de America/Occident sub nicio formă constructivă (pentru ei)?
O anarhie rusească va pune în pericol cel puțin Europa, dacă nu și o mare parte din lume.
Vă imaginați cumva că atunci când va începe haosul în Rusia, o delegație NATO va primi toate armele, nucleare și convenționale predate pe bază de borderou?
Vă imaginați că nu vor răsări ca ciupercile după ploaie, sute de organizații teroriste înarmate până în dinți, care vor șantaja democrația și bunăstarea Europeană, atât de greu obținută prin politici coloniale?
Retardații de americani și sclavii europeni își imaginează că in Rusia funcționează sloganul “divide et impera”…, asta era valabil pe vremea când se lupta cu sulițe și săbii, nu cu rachete nucleare.
Decât o anarhie războinică și nucleară, mai bine o dictatură agresivă cu care mai ai o șansă să negociezi…, asta nu au înțeles cretinii de americani.
Pe fundul ceștii mai erau și tot felul de dragoni chinezești pe care nu i-am luat încă în seamă.
O să spăl mâine ceașca mai bine…! Poate văd și următorul președinte al României.
El Comandante.