Analize și opinii

Valeriu Nicolae: Copiii securiștilor noștri sunt șefii copiilor noștri

Roberta Anastase are de la 15 ani carnet de partid. La 18 ani lucra pentru un ONG condus de un securist, fost profesor pentru cadrele Securității și conducătorii comuniști. Om care va avea legături senzaționale cu liderii politici de după Revoluție, indiferent dacă erau de stânga sau de dreapta. Omul va ajunge să fie un mare sfătuitor al premierilor, deontolog citat la greu de o mulțime de jurnaliști și invitat de onoare la tot felul de evenimente selecte.

Tatăl Robertei a fost directorul uzinelor 1 Mai din Ploiești în timpul comuniștilor. Legăturile tatălui cu securitatea nu sunt discutabile, acesta devenind și subprefect în timpul democrației noastre minunate. Conform CV-ului Roberta în timp ce făcea facultatea de sociologie la 20 de ani era și director general la o „societate comercială”. Nu ne spune care că doar fata e bine antrenată. Retrogradează și, la 23 de ani, o găsim fiind doar directoare de Relații Publice la altă „societate comercială” secretă.

Ca proaspătă absolventă de Sociologie, se angajează consilier de ministru al Transporturilor și apoi expert parlamentar, căci cele 5 luni în cabinetul ministrului o fac, firesc, expertă.

Mai are o perioadă de doi ani de director general la faimoasa firmă „societate comercială” și la 28 de ani este deja deputată în Parlamentul României. Ca șefă a Parlamentului l-a nominalizat pe Oprea la Comisia de Control a SRI. Are 20 de ani de Parlament și nu știe practic să facă nimic în afară de gargară.

De ieri este în conducerea Băncii Naționale a României. Pusă acolo de PNLPSDUDMR. Copiii securiștilor noștri sunt șefii copiilor noștri.

Autor: Valeriu Nicolae

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu