Analize și opinii

Iulian Capsali: SĂ NE PUNEM CENTURILE DE SIGURANȚĂ

Nu înțeleg cum jurnaliștii israelieni spun că nu există lovituri la sol ale Iranului, că toate rachetele trimise au fost doborâte, când imaginile filmate de localnici cu telefonul arată explozii în cartiere de blocuri.*
În tot cazul, va urma un răspuns al Israelului care va duce la escaladarea rapidă a conflictului.
De data asta nu mai e vorba de manipularea cu un fals ciclon Ashley, ci e posibil să înceapă un conflict care se va mondializa.
Implicarea directă a Rusiei (Putin a ordonat deja astăzi recrutarea a 133.000 de luptători între 18 și 30 de ani) și a SUA, care va sprijini necondiționat Israelul, nu poate duce la alt deznodământ.
Am speculat de ceva timp faptul că alegerile din SUA e posibil să nu mai aibă loc. Sub paravanul războiului, ca și în plandemie, când s-au manipulat sacii cu voturi, vor fi oricum o simplă formalitate.
În tot cazul, Trump nu va avea nicio șansă; o oligofrenă precum Kamala Harris este ideală pentru politica făcută de marii actanți globaliști care conduc SUA, NATO și UE.
Singura “centură de siguranță” pentru noi, creștinii, este rugăciunea spre Hristos și Maica Domnului, al cărei Sfânt Acoperământ l-am prăznuit astăzi.
E foarte posibil, dacă ne va da Dumnezeu zile, să-l vedem pe “Salvatorul politic” al “păcii mondiale”.
* Informațiile ulterioare arată că țintele din Israel au fost exclusiv militare.