Analize și opinii

Bogdan Nicolae Voicu: “Procesul actual de leghebetizare este creatia elitei vestice in cadrul curentului satanic numit neomarxism”

A fi comunist nu are de-a face cu sexul anal si nici cu glorificarea lui. A fi comunist nu inseamna apararea unor hermafroditi care au forta unui barbat si stalcesc in bataie, la box, concurentele care chiar sunt femei. A fi comunist inseamna sa fii in slujba clasei muncitoare. Este de gandit la ce valori are aceasta clasa muncitoare, respectiv marea ei majoritate, peste 90% si cu ce valori venim noi, comunistii, care o servim, la aceasta.
Am mai spus asta, si nu numai o data, procesul actual de leghebetizare este creatia elitei vestice in cadrul curentului satanic numit neomarxism. Neomarxismul, cu denumire inselatoare, este creatia ideologilor ocultei, ca varianta la capitalismul obosit. El este in fapt fascism corporatist, unul in care omul de rand este sclavul corporatiilor si al elitei politice occidentale. Omul este tinut sclav prin banci, de unde se imprumuta, prin corporatii, de al caror salarii depinde si prin slabiciuni ce dau dependenta, consum de droguri, de bautura, de pornografie si destrabalare ce este insotita de amoralitate. Automatizarea si inteligenta artificiala vor ascuti lupta de clasa, vor disparea tot mai multe si mai multe slujbe ce sunt ocupate in prezent de oameni. Daca in comunism, oamenii, eliberati prin automatizare si inteligenta artificiala de necesitatea de a presta majoritatea activitatilor din prezent in cadrul unei slujbe platite, s-ar concentra pe activitati creative, beneficiind de un nivel de trai bun, in capitalismul corporatist actual oameni fara slujbe ar fi o turma tinuta la limita subzistentei.
Politizarea LGBT de catre oculta occidentala si elitele vestice aferente este una, iar intimitatea este alta, la aceasta au dreptul si heterosexualii si homosexualii, in conditiile in care viata intima tine de viata privata si nu de politic, nu de marxism, in orice caz, ca sa fiu mai specific.
Concluzia este ca Occidentul a luat-o razna, simptomele fiind multe si relevante, dintre care enumer:
-Dorinta de guvern mondial, cu intrarea in sclavie a intregii populatie, cu niveluri de trai diferentiate, ca si acum, in functie de pozitia geografica. Ca pe vremuri, in imperiul roman, una era sa fii sclav in casa din Roma a stapanilor si alta sa fii sclav pe camp, in mine, la galere sau sclav-gladiator.
-Neomarxismul satanic, cu denumire diversionista, in fapt fascism corporatist. De aceasta noua ideologie neoliberala este legat procesul de leghebetizare a popoarelor si de distrugere a religiilor nationale.
– Razboaiele imperialiste, de rapt, purtate de oculta vestica sau sprijinite de acestea (razboiul din Ucraina, genocidul din Gaza).
Sa speram ca omenirea se va elibera cat mai curand, daramand oculta vestica, acesta fiind un pas obligatoriu pe calea spre o societate umana mai buna.