Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Este deja epidemie – doi de covid-24. Așa zice presa “progresistă”

Este deja epidemie – doi de covid-24. Așa zice presa “progresistă”.
Cică au fost înregistrate 5000 de cazuri în ultima săptămână, din care cca 1300 sunt re-infectări.
Nu știu cum s-au depistat aceste mii de cazuri – poate prin efectuarea la grămadă a minunatului și extrem de fezabilului test RT – PCR (despre care se știe că, în continuare, este obligatoriu în unele spitale). Știți voi – e acel test care, conform CDC din SUA, nu face distincția între covid și gripa obișnuită.
Iar acum, doamnelor și domnilor, de unde vine greața: la finalul articolului este inserat pasajul bine-cunoscut cu numărul total de decese de la covid (număr care nu a fost niciodată clar – cel puțin nu pentru ex-miniștrii usere ai sănătății, cei care acuzau falsificarea datelor digitale referitoare la acest indicator al plandemiei), cu numărul total de infectări și, atenție, cu numărul de decese din rândurile ne – imunizaților …
Ce vă spuneam?
Oricând e posibil, mai ales că vine friguțul, ca o nouă pandemie de covid să fie decretată și declanșată printr-un simplu click.
Toate instrumentele totalitare sunt în ființă, la îndemâna lui Arafat, care își freacă palmele și face joc de glezne pentru o nouă perioadă de glorie ca _ comandant al acțiunii.
Ursula a dat drumul unui experiment derulat în 5 țări care va pune la punct certificatul digital și etern de vakseenare.
Cei ce nu învață nimic din istorie sunt condamnați să o repete.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu