Analize și opinii

Teoria incluziunii

Lumea bună, burghezii liberali așezați, occidentolatrii harnici, “intelectualii luminați”, masonii de rang înalt, teozofii ortodocși rezist, anticreștinii de rit nou și acceptat etc. sunt cuceriți de teoria incluziunii.
Care ce spune? Nimic altceva, decât imensul aparat de agitprop “liberal”: imensa revoluție homosexuală nu are decât un singur scop: recunoașterea umanității rănite a fraților noștri LGBTQI, totul nu este decât o imensă rană pe care lojile umanitare ale plutocrației care a adus paradisul capitalismului și al democrației doresc să o vindece. Orice altceva nu este decât o teorie a conspirației.
Care este totuși adevărul? Minoritatea homosexuală, supremația ei în domeniul ultraglosat și ultramanipulat al drepturilor omului, a devenit criteriu absolut geopolitic, ești recunoscut ca stat demn de încredere dacă supui milioane de oameni abuzului psihic de a recunoaște și accepta excelența homosexuală primordială: omul va fi homosexual sau nu va fi deloc. Marșurile, sistemul legal, corporațiile, armatele, lojile, clasele primare, clasele secundare, universitatea, “bisericille”, toate au devenit sau devin incluzive, homosexuale sau vor pieri?!
Teoria incluziunii este deci un instrument de putere, nu o teorie care se dezbate, se amendează sau nu, se modifică sau nu, deci nu se poate supune testului popperian al falsifiabilității, astfwl intră în domeniul ideologicului (pentru a folosi materialul clientului: societatea deschisă, teoria științificului etc). Lentila prin care se vede problematica este însăși propaganda, subiectul inocent sau interesat este intim modificat de focalizarea acestei lentile, el este convins că raționalitatea lui personală, mila l-a adus la această concluzie, că ceea ce se întâmplă este doar purul adevăr natural, progresul normal al omului și societății. Fals: el nu se va confrunta niciodată cu subiecții reali din această minoritate, ci doar cu agenții agitpropului plutocrat care doar impune și manipulează o proiecție la scara întreagă a Occidentului.
La ce bun, totuși? De ce atâția bani și putere irosite pentru o proiecție discutabilă? Pentru că această proiecție are o extraordinară putere disruptivă la nivel micro și macrosocial, cu adjuvantele necesare: droguri, pornografie, jocuri de noroc și controlul digital al societății, toate acestea vor asigura haosul necesar unei societăți ușor de controlat.
Revoluția homosexuală și destabilizarea completă a societății sunt cele mai bune arme pentru evacuarea completă a creștinismului din societățile occidentale, pentru asaltul final împotriva creștinismului în vest și mai ales în estul european.
Dumnezeu să ne ocrotească!