Analize și opinii

“Punem presiune pe țările lumii să accepte cote de refugiați din Gaza, intre 20 si 50 de mii”

Se intorc cotele de refugiati pentru tarile Europei! Dupa ministra Informatiilor (coordonatoarea Mossad), acum si o fosta ministra a Justitiei confirma ca asta e planul epurarii etnice pe socoteala Europei. Ayelet Shaked a spus că fiecare țară va trebui să ia 20.000 – 50.000 de palestinieni, in ceea ce s-ar putea numi “soluția finală” pentru Gaza, care ar oferi Israelului “spațiul vital”, mai mult teritoriu, o ieșire mai mare la mare și liniște.
Intr-un interviu televizat, Shaked a spus că acest transfer de populație ar trebui să se intâmple “după ce, cu ajutorul lui Dumnezeu și al armatei, transformăm Khan Yunis in teren de fotbal”. (Orasul din Gaza are o populatie de 200.000 de locuitori și o suprafață, care l-ar face cel mai mare teren de fotbal de pe glob.) “Va trebui să profităm de distrugerea pe care le-o vom aduce si să punem presiune pe țările lumii să accepte cote de refugiați din Gaza, intre 20 si 50 de mii.” Fosta membră a cabinetului Netanyahu nu a detaliat ce fel de presiuni urmează să fie puse pe guvernele lumii.
Acesta e planul, limpede, explicat din multiple surse oficiale. De-acum incolo, nu poate spune nimeni ca nu știe despre ce e vorba, ca sunt zvonuri sau nu ne priveste. De-acum incolo, politicienii se impart in două: cei care se vor opune, rezistând la presiuni, respectiv cei care nu au coloana vertebrală și ne vor explica de ce trebuie să acceptăm cotele. Orice partid sau politician, care are tupeul să iși spună “suveranist”, dar nu se opune tare și răspicat, nu poate fi decat un impostor, cu nimic mai bun decât neo-marxiștii. E atât de simplu.

Autor: Liviu Mihaiu