Analize și opinii

Iulian Capsali: “Toată concentrarea va fi pe Orientul Mijlociu, acolo unde va începe, probabil, un război de mult mai mare amploare. Ultimul Război Mondial”

Sursă mainstream NBCNEWS
“WASHINGTON — Oficialii americani și europeni au început discuții discrete cu guvernul ucrainean despre ce ar putea implica negocieri de pace cu Rusia pentru a pune capăt războiului, potrivit unui actual înalt oficial american și al unui un fost înalt oficial american familiarizat cu discuțiile.
Conversațiile au inclus linii foarte generale despre ce anume ar putea Ucraina să renunțe pentru a ajunge la un acord, au spus oficialii.
Unele dintre discuții, pe care oficialii le-au descris ca fiind delicate, au avut loc luna trecută în timpul unei întâlniri a reprezentanților a peste 50 de țări care susțin Ucraina, inclusiv membri NATO, cunoscut sub numele de Grupul de Contact pentru Apărare al Ucrainei, au spus oficialii”.
Cu toată precauția, mainstream-ul mediatic supus corporatocrației trebuie să pregătească publicul pentru un dezastru de imagine echivalent, sau poate chiar mai mare decât retragerea din Afganistan.
Mai departe, sunt de acord cu Adrian Pătrușcă, toată concentrarea va fi pe Orientul Mijlociu, acolo unde va începe, probabil, un război de mult mai mare amploare. Ultimul Război Mondial.
Părerea mea (și nu numai) este că ținta principală a globaliștilor este Iranul, așa cum a fost Irakul, Siria și, indirect, Yemenul, după ce s-au găsit bombe nucleare în țara lui Saddam. Nu poți controla zona fără să distrugi Iranul. Ascensiunea BRICS trebuie oprită.
Deci “pacea” va fi preludiul unui Mare Război.