Politică

Pe fotolii, cu morţi în spinare…

dacian_ciolos_74181900Avem Guvern „a lá” Bruxelles! Un guvern vocal şi cu arcul întins spre pungu’a cu doi bani a românului! Un guvern care transpiră din greu, punînd cerinţele Bruxelles-ului înaintea Constituţiei României, a interesului şi siguranţei naţionale! Gena unei părţi a guvernului are incizată pe funcţiile ei decorative viziunea FMI şi UE! Multe dintre numele actualei formule au făcut politica Bruxelles-ului, au experienţă şi coridor la Banca Europeană, FMI şi Banca Mondială. În spatele lor stau aceiaşi sceleraţi europeni, care se joacă periculos cu destinul României şi al întregii Europe.

Guvernul de tehnocraţi nu ne va face pe noi din săraci, pricopsiţii Europei. Pentru că premierul este inginer agronom, îl întreb dacă ştie cumva că 40 la sută din terenul agricol românesc este cumpărat de străini. Dacă guvernul de la Bucureşti are viziune europeană, atunci să facă pe naiba în patru să alinieze salariul românului şi nivelul de trai la standarde europene! În programul lui Cioloş, nimic despre eradicarea sărăciei, electrificarea satelor, protecţia socială a categoriilor fără loc de muncă şi fără venituri.

Un guvern de tehnocraţi nu este emanaţia alegerilor, deci, nu înseamnă democraţie. Membrii „Guvernului meu” vor face ce vor cei care i-au numit şi nu vor da nimănui socoteală. Cu toate păcatele lui, Ponta a fost singurul premier care a mişcat cîte ceva pentru români. A scos medicii şi profesorii din umilinţă şi mizerie. Se ştie că Ministrul de Finanţe a fost funcţionarul FMI care a aprobat tăierile de salarii şi impozitarea pensiilor împreună cu Boc. Băsescu şi Boc au condus un guvern bazat numai pe tăieri, pe strîns cureaua, în timp ce bugetul statului era golit pe căi ascunse de abonaţii de serviciu. Hoţii din politică nu vor pieri niciodată! La barza nou-venită, corupţia îi va face întotdeauna cuib! Vieţuitoarele din politica românească îşi duc corupţia în spinare cu mîndrie, precum Ţiriac, puşca de ucis animale! O, şi ce simplu e pentru ei să fii un hoţ fără răgaz! Ne-a vrut nouă, Bruxellesul, binele, vreodată? Dacă ne voia binele, alinia salariile românilor la nivelul celor din U.E., nu ne strîngea cu uşa austerităţii!

Preşedintele a declarat nonşalant că cea mai tragică lecţie a lui 2015 se numeşte „Colectiv”. S-avem rezon! Cea mai tragică lecţie este pierderea celor două case, deţinute ilegal, inclusiv, sfidarea legii statului, prin punerea în discuţie a hotărîrii definitive a Justiţiei! Alte lecţii tragice ale lui 2015 au fost sărăcirea evidentă a populaţiei şi bogăţia acumulată fraudulos de clasa politică, întrepătrunsă pînă la prăsele cu oculta mafiei. Oare, orbii din guvern nu văd cît de mult s-a adîncit prăpastia între guvernanţi şi guvernaţi? Politica „salvatoarea” promisă de Iohannis e acea Albă ca Zăpada pe care n-o va vedea nimeni, niciodată! Cît de mult a militat preşedintele pentru un guvern al său, iar strada l-a ajutat, răspunzînd comenzilor de pe feisbuc. Ce şi-ar mai putea dori în 2016, dacă are un guvern la picioare! Mai mulţi miniştri ai guvernului lui Iohannis au legături ombilicale mai vechi sau mai noi cu finanţele lui Sörös. Unii s-au bucurat de burse din partea fundaţiilor şi ONG-urilor söröşişte. Alţii au funcţionat în interiorul lor.

Deci, dragi români, o altă Mărie, cu pălărie de Bruxelles! Nu va trece mult şi vă veţi convinge! Noul executiv e un banc cu miliţieni! Am mai văzut noi salvatori din ăştia ai naţiunii, vopsiţi în chip de tehnocraţi, dar, care, slujind steagului de la Bruxelles, s-au înecat ca ţiganul la mal! Hai, că e bine! Nu-i aşa! Modestele măriri de salarii, în condiţiile în care România este pe ultimul loc în Uniune cu cele mai mici salarii, nu Cioloş le-a făcut! Au fost preluate de la Guvernul Ponta. Ce s-a schimbat, de fapt! Oprea e tot pe un fotoliu cald, deşi are un mort în spate, Tăriceanu, şi el, cu „mortul lui” şi al lui Mihai Răzvan Ungureanu (cedarea ilegală a „Moştenirii Gojdu”, Ungariei), Blaga nu mai încape în „veston”, Gorghiu, în teorii iluzorii, iar udemereul aşteaptă tirul guvernamental la colţ de stradă, gata să urce în cabina plăcerilor! Manifestaţiile de stradă care au adus Guvernul Cioloş au avut intruşi cu sarcini precise – mahări şi şmecheri din O.N.G-urile sponsorizate de Sörös, care au agitat lozinci söröşişte şi au jucat un teatru absurd, cum că ar fi parte din societatea civilă şi au arătat cu degetul spre sistem şi spre Biserica noastră milenară!

Anarhiştii din reţeaua Şöröş sînt la fel de nocivi poporului român precum „cotele obligatorii” de năvălitori ale secolului al XXI-lea! Puternici şi monstruoşi, ca în „Parfumul” lui Patrick Suskind, unde se călca pe cadavre! O parte controlată a străzii dorea un guvern pentru preşedinte, cealaltă dorea deratizarea, dezinfecţia şi dezinsecţia clasei politice. Vai de marele război pentru democraţie! Am făcut totul ca să-l pierdem din start! Frustraţi de atîtea libertăţi, printre care şi libertatea de a fi sărac în propria ţară bogată, constatăm cu toţii că democraţia e o gogoaşă cu moţ pe contrasens, în care am tot călcat pînă s-a dezumflat. Bravo, domnule Preşedinte! Unii vă perie, alţii vă înjură, dar vă bucuraţi de scenarişti şi maşinişti de excepţie şi de tot mai multe concedii secrete!  A fost cu adevărat cea mai bună artificie la cald, pentru alungarea lui Ponta din „club”. Cu toate astea n-aţi făcut decît gafe pentru România. Totuşi, preşedintele trebuie înţeles! A fost ocupat prin tribunale cu două dintre case şi cu chiriile de lux încasate.

Vedeţi de ce sînt în stare fanii lui Iohannis şi cît de simplu pot fi adunaţi la un fluier de feisbuc! Oare, aceşti fani nu ştiu că preşedintele lor, atît de integru, a pierdut în instanţă un al doilea imobil pe care şi-l însuşise, ca şi pe primul, prin fals în acte publice, ilegalitate care cerea de la sine consecinţe penale şi demisia sa. Sentinţa definitivă dată de magistraţii Curţii de Apel Braşov se referă la o a doua proprietate a Preşedintelui, situată în centrul istoric al Sibiului. De ani buni, închiriase parterul clădirii unei bănci austriece, obţinînd un profit de sute de mii de euro. Suma care i-a revenit în ultimii 14 ani din închirierea spaţiului unei mari bănci din România, se ridică la 320.000 de euro, au scris jurnaliştii de la „Rise Project”. Veniturile din contractele cu banca umpleau conturile familiei Iohannis, procesele se derulau de ani buni, cu multe amînări suspecte, iar în campanie a susţinut că banii din conturile sale provin din meditaţii! Lupul moralist, cadorisit cu o sentinţă definitivă, în baza unor falsuri, îi cerea demisia lui Ponta! Dacă era vorba de un român de rînd care să fi săvîrşit un fals în acte, era dus imediat la „mititica”. Aşadar, reperul „moral” al României, nu mai este aşa de moral! I s-a confiscat a doua vilă, dar a cîştigat cu feisbucul un Palat. Hei, nu fiţi trişti! Bruxelles-ul ni l-a făcut cadou pe Cioloş! Comisarul lui Băsescu a ajuns premierul lui Iohannis! De acum înainte, de pe esplanada capitalei europene, ori de cîte ori, mai marii Europei vor simţi nevoia să îndoape România cu pastile de austeritate, vor da un enter, iar premierul va răspunde prompt.

Dacian Julien Cioloş este piesa de bază din mult-rîvnitul, de către Iohannis, guvern al său. „Vreau un guvern al meu”, striga Iohannis! Sînt încredinţată că noul executiv de la Bucureşti va guverna „la umăr arm” cu priorităţile Uniunii Europene, din ce în ce mai haotice, nu cu cele ale românilor. Voci avizate susţineau la un post naţional de televiziune că se ştia în medii restrînse că feisbuciştii preşedintelui vor organiza manifestaţii de stradă, se ştia că în clubul Colectiv tinerii vor arde de vii, se ştia că aceştia vor cere debarcarea lui Ponta şi numirea lui Cioloş. Vă mai amintiţi de implementarea programului diabolic Codex Alimentarius? România era prima ţară din lume care aplica experimentul, iar noi, cetăţenii români, primii cobai ai unor produse alimentare otrăvite, dozate cu iniţium, un compus chimic cancerigen. Chimicalele furnizate de către o companie germană au început să fie folosite pentru culturile de ceapă, roşii, struguri, cartofi şi castraveţi. Toate acestea se derulau ca un semn de mulţumire, după ce Dacian Cioloş fusese numit comisar european pentru Agricultură. Cioloş a dat acordul ca România să fie prima ţară din lume care va face experimente periculoase pe culturile agricole, implicit pe cetăţenii ei. Acum, este premierul nostru! Păzea! Lupul îşi schimbă, cel mult, bretonul, dar năravul, ba!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu