Politică

O să detestăm SUA, mai mult decât Rusia?!

klemm-465x390Cu tot efortul mediatic finanțat prin interpuși, în ciuda oricăror strădanii de a degenera tinerele generații, dacă vor continua să ne trateze cu lipsă de respect, SUA vor ajunge să fie detestate și urâte mai mult decât moștenitoarea marii Uniuni Sovietice, actuala Federație Rusă.

În fața acestei realități, președintele și premierul României acceptă să fim tratați permanent fără minim respect diplomatic, reacțiile în fața abuzurilor de poziție fiind inexistente! 

Atâta timp cât o ambasadă aflată pe TERITORIUL ȚĂRII NOASTRE, oricare ar fi aceasta, exprimă comportamente și comunicări similare relațiilor stăpân – subaltern, SUA și angajații americani și români nu vor face decât să demonstreze și sublinieze falsul parteneriat clamat la nivel oficial. SUA tratează România, instituțiile României și teritoriul României fără nimim de respect, intervenind și exprimând puncte de vedere ca și cum cineva a acordat trimișilor de la Washington calități de diriginte.

E.S. Hans Klemm trebuie să știe că dacă președintele și premierul României tac, demonstrând o nepermisă lipsă de onoare și demnitate la nivel de stat, poporul român este profund jignit de atitudinea și mesajele lansate la nivel public la adresa României.

Dacă interpuși din SUA finanțează o serie de organizații cu activititate în România, care susțin sau se complac necondiționat în toate abuzurile la adresa societății românești, asta nu înseamnă că SUA au alături societatea românească. Prin vectorii de mesaje nu sunt decât devoalați cei care sunt finanțați din exterior pentru a produce curente de opinie de cele mai multe ori în defavoarea intereselor directe ale României.

E.S. Hans Klemm trebuie să știe că produce un abuz emițând puncte de vedere la adresa politicilor interne ale României și instituțiilor statului român, intervenind brutal în diverse decizii. Altfel spus, Ambasada SUA, ca reprezentanță diplomatică în România, ar trebui să își vadă de lungul nasului și limitelor diplomatice.

Dacă SUA și ambasadorul Klemm, alături de toate ong-urile finanțate să critice deciziile interne ale României, crede că poate face românii să își uite istoria, personalitățile și realele valori, se află într-o uriașă eroare. Această perioadă este una efemeră, chiar dacă durează iată de mai bine de 20 de ani. Însă, în urma ei, va rămâne o ură nedisimulată la adresa americanilor insidioși, lipsiți de scrupule, la fel de criminali, duplicitari și protectori la adresa criminalilor cum au fost și sunt în istorie toți cei care au ajuns să creadă că lumea începe și se termină cu ei.

P.S. – Ultimul abuz al Ambasadei SUA la București vizează personalitatea fostului guvernator al Băncii Naționale a României, fost ministru de Externe, economist recunoscut la nivel internațional, Mihail Manoilescu , mort în închisoarea de la Sighet, după ce a trecut pe la Jilava și Ocnele Mari. Personalitate politică într-o perioadă istorică tulbure la nivel mondial, Manoilescu a fost arestat în octombrie 1944 de forțele de ocupație sovietice. După 14 luni a fost eliberat, pentru a fi reîncarcerat în 1948 la Sighet, unde a murit în 1950. Istoria consemnează că “Mihail Manoilescu a fost aruncat într-o groapă comună, nu se știe unde, la fel precum Iuliu Maniu, la fel precum alți reprezentanți ai elitei politice și intelectuale. Deși fusese omorât de multă vreme, ani de zile autoritățile au refuzat să le spună rudelor despre soarta lui Mihail Manoilescu. Abia în 1958 a fost familia anunțată de moartea sa.”

Autor: Dan Tomozei

Sursa: Dan Tomozei Blog

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Deja am inceput sa-i detest de 8 sau 9 ani.Acum, chiar daca spun adevarul,eu nu ii mai cred.