Analize și opinii

Nu vreau să trăiesc într-o Europă unde Hristos e bătut cu bastoane de cauciuc

10341901_808548649183331_305820028380872263_nTot mai mult, UE începe să semene cu URSS din anii 20, iar Bruxellul cu Moscova lui VI Lenin, când se profanau lăcaşurile sfinte, iar religia era alungată din şcoli şi societate. Recent grupurile laice şi anarho-comuniste au început să ducă o politică deschisă de violenţă împotriva simbolurilor religioase şi a creştinismului ca fundament moral şi spiritual al Europei. După ce în UK profesorii sunt daţi afară că au venit la ore cu lănţicuri, cu cruciuliţe sau activistele Famen folosesc crucifixe pe post de vibratoare în faţa Catedralei Sf. Petru din Roma, iată că grupările civice seculariste finanţate de fundaţii soroşiste reiau atacul împotriva simbolurilor creştine. Două activiste ale organizaţiei feministe, anticreştine şi pro-homosexuale FEMEN au devastat marţi scena Naşterii Domnului realizată din figurine şi amplasată în Piaţa Mare din Bruxelles. Cele două protestatare îmbrăcate în poliţiste au aruncat afară din grajdul improvizat mai multe manechine pentru a simula o evacuare de către forţele de ordine. Ieslea în care se afla pruncul Iisus a fost distrusă în timp ce personajele biblice erau lovite cu bastoane de cauciuc. Sigur că poliţia belgiană în loc să le aresteze, amendeze şi să le facă dosar penal pentru distrugere, doar le-au reţinut pe activiste ca să le elibereze după o oră. Complicitatea autorităţilor belgiene cu grupările anti-creştine este evidentă, nu întâmplător Bruxellul e capitala politicienilor pedofili din lume, nu numai a UE.

Activistele „feministe” şi-au justificat gestul cu sprijinirea săracilor din capitala Belgiei. Nu înţeleg de ce a trebuit să fie bătut cu bastoane de cauciuc Pruncul Iisus şi ce legătură are acţiunea violentă cu săracii din cartierele de imigranţi ale Bruxellului? Legătura e numai în minţile bolnave şi sataniste ale membrelor FAMEN. În Franţa se întâmplă un incident relativ asemănător, dar cu implicarea justiţiei franceze împotriva reprezentării scenei Naşterii Mântuitorului, tocmai în Vandee, renumita provincie istorică care s-a opus sălbatic împotriva revoluţiei franceze, la 1790. Consiliul regional din Vendee instala an de an în holul instituţiei, în preajma Crăciunului, scena biblică a naşterii lui Iisus realizată din figurine care îi reprezintă pe pruncul Hristos în iesle înconjurat de Fecioara Maria, Sfântul Iosif, cei trei magi, păstori, îngeri şi animale domestice. Acum însă tradiţia a fost întreruptă abrupt de dictatura corectitudinii politice impuse de secularismul exacerbat din Franţa. Tribunalul administrativ din Nantes a decis zilele trecute că Scena Nașterii este „un simbol religios”, incompatibil cu „principiul neutralității serviciului public”, conform unei legi din 1905 care reglementează separarea Bisericii de Stat, conform site-ului FrontPress. Acțiunea în justiție a fost depusă de federația ateistă „Gândirea Liberă”. „Este vorba de o scenă a Nativității, deci un simbol religios, al unei religii anume”, a declarat președintele regional al ONG-ului, Jean Regourd, citat de Le Figaro. „A priori, ea nu respectă ceea ce trebuie să fie neutralitatea clădirilor publice, deci ale Statului și nu respectă libertatea de conștiință a cetățeanului care, mergând la Consiliul Regional, vede că i se impune o emblemă religioasă și caracterizată ca atare”, a adăugat șeful regional al „Gândirii Libere”.

În urma acestor acţiuni civice de tip anarho-comunist şi a statelor laice cu măsuri împotriva creştinismului şi a Bisericii în general, se urmăreşte în realitate implementarea unui nou gen de comunism ateu în Europa după modelul celui sovietic. De fapt asistăm la încercarea de dărâmare a unui pilon religios fundamental al Europei: creştinismul, iar acest gol spiritual va fi umplut de adepţii ateismului sau de islamişitii tot mai numeroşi din Europa Occidentală. Sincer nu dorec să trăiesc într-o Uniune Europeană în care copii să fie daţi afară din şcoli că poartă cruciuliţe la gât, iar Hristos să fie crucificat a doua oară, călcat în picioare şi bătut cu bastoane de cauciuc.

Autor: Ionuţ Ţene

Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sincer,mi se pare incredibil ca “Două activiste ale organizaţiei feministe, anticreştine şi pro-homosexuale FEMEN au devastat marţi scena Naşterii Domnului realizată din figurine şi amplasată în Piaţa Mare din Bruxelles.” Am incercat sa caut stirea pe un site autorizat sau macar un filmulet, nu am gasit. Care este sursa?
    In al doilea rand, despre “islamistii” de care autorul vorbeste in articol. Islamismul, ca termen se refera la o orientare politica. Islamul este religia. Islam nu este islamism. Iar daca autorul se referea de fapt la islam, concluzia mi se pare de prost gust.

  • Pai daca ne uitam ca tzarca-n ou si nu avem atitudine asa se intampla. Daca iesim in strada cateva zeci sau doua sute in loc sa iesim 150 de mii, asa ramane. Nimic nu se rezolva cum vrem noi daca nu participam activ NOI la miscarea lucrurilor din loc in directia dorita. Daca sunt in Europa mai multi homalai si alte joavine LGBT, decat oameni normali, daca sunt mai multi satanisti decat crestini, daca sunt mai multi prosti si boschetari decat oameni cu casa si masa atunci, la dosarul Europei se coase – ca sa zic asa – ce spun acestia. Nu se coase ce tacem noi, ceilalti.

  • ce se intampla aici nu-i mai mult decat s-a intamplat in alte timpuri cand alte credinte/religii erau anihilate sub “talpa” cuceritorilor.este un pattern care se repeta la nesfarsit.contemporan cu articolul asta sunt n scenarii in care oamenii sunt umiliti pentru diverse convingeri . o sa empatizez cu urmatorul hristos de aur/argint care o sa se lase batut pentru binele omenirii!!PACE