Politică

Ne mâncăm viaţa! Ne subjugăm singuri prin ceea ce mâncăm!

macCare este oare necesitatea primordială a omului? Hrana! Da hrana este! Cu ajutorul cui conduci masele mari de oameni? Cu limitatea accesului la citirea Bibliei sau cu limitarea accesului la hrană? Cred că  ştie toată lumea că foamea e “conducătorul” suprem al Terrei la ora actuală. Simţul gustativ şi olfactiv ( gustul şi mirosul) sunt “îngerii păzitori” ai omului modern, “îngeri” ce-l ţin pe umanoidul secolului 21  sclav la stat. Adică sclav la un sistem social ce funcţionează identic ca o celulă canceroasă. Sistemul social al omenirii este la ora actuală în plină metastază şi singura lui şansă de supravieţuire o reprezintă doar  modificarea genetică a tuturor  indivizilor şi transformarea lor în celule canceroase subordonate  total noii forme de viaţă. Pare un pic sinistru…dar chiar aşa e! Situaţia omenirii pare scăpată de sub control…dar de fapt nu e deloc aşa. Totul funcţionează ca un ceas elveţian. “Marea maşină de tocat oameni” e din ce în ce mai silenţioasă, e din ce în ce mai performantă şi mai perversă. Acum ceva timp, Fabrica Morţii funcţiona cu ajutorul conflictelor armate, cu ajutorul războaielor, producând ca şi acum munţi de aur câtorva persoane.

Astăzi, Fabrica Morţii s-a modernizat, deschizându-şi două noi subramuri productive…Industria Alimentară şi Industria Farmaceutică. Rezultatele financiare sunt spectaculoase la fel ca şi numărul victimelor. Miliarde de victime, aflate sub hipnoză sau în transă, se alimentează zilnic cu mizerii alimentare impropii corpului uman pentru ca imediat după aceea să apeleze la delicatese farmaceutice necesare supravieţuirii. Substanţe  inhibatoare a proceselor de raţiune stau doldora în alimentele zilelor noastre, nefiind lipsă nici chiar în pasta de dinţi, apa sau aerul ce-l utilizăm de regulă. Astăzi mă voi opri la subiectul cărnii , atrăgându-vă atenţia la modul alarmant. Dacă veţi continua să consumaţi carne şi amidon, nu veţi face altceva decât să-i îmbogăţiţi pe unii din industria alimentar-farmaceutică, timp în care viaţa dumneavoastră se va degrada atât sub aspect financiar cât şi sub aspectul  sănătăţii. Preţul real al unui kg de carne este de peste 250 lei! Subvenţionarea preţului la carne este practicată în aproape toată lumea. Crede oare cineva că această subvenţionare este făcută de dragul omului? Nebun să fii să crezi…Alta-i şmecheria!

Consumul de carne e singurul răspunzător pentru zeci de boli. Diabetul, bolile cardio-vasculare, diverse tipuri de cancer şi multe alte boli sunt cauzate de consumul de carne. Numai în Romania, peste 100 de milioane de euro/an se decontează de către aşa zisul Stat pentru dialize şi insulină. Acestea ce sunt? Nu sunt tot subvenţii ascunse acordate producţiei de carne? Ba chiar asta sunt fraţii mei! Totalitatea cheltuielilor medicale suportate de Stat, adică de noi indirect, generate de consumul de carne sunt realmente costuri ascunse ale cărnii. România cheltuie anual prin Ministerul Sănătăţii peste 1,3 milliarde de dolari pe medicamente compensate, insulină şi dialize, intervenţii chirurgicale , etc…generate de alimentaţia carnivoră impropie organismului uman. Tot ca urmare a consumului de carne, a alimentaţiei carnivore impropri organismului nostru, industria farmaceutică mai vinde populaţiei încă de 4 miliarde de dolari, triferment, espumisan, colebil, sau mai ştiu eu ce aditiv necesar digestiei sau supravieţuirii…  Consumul anual de carne la nivelul Romaniei este de aproximativ 700 de milioane de kg (carne şi grăsimi). Făcând un calcul simplu rezultă că  7,14 dolari USD sunt costuri ascunse-kg de carne, adică în lei’ aproape 25 de lei! Povestea costului real de carne nu se opreşte însă aici. Subvenţia de 400 de euro/hectar de păşune pentru creşterea animalelor e un cost care în mod firesc ar trebui adăugat fiecărui kg de carne. Subvenţile din agricultură se regăsesc tot în costul cărnii, deoarece peste 90% din producţia agricolă este destinată hrănirii animalelor. Toate aceste subvenţii se suportă de către STAT, din banii ce noi îi plătim sub formă de taxe şi impozite. Salarizarea precară, nivelul de trai tot mai mic şi bolile tot mai frecvente sunt doar căteva consecinţe ale consumului de carne.

Producerea unui singur kg de carne presupune un consum impresionant de apă, 15.000 litri de apă! Această cantitate de apă necesară adăpării, curăţirii grajdului şi producerii hranei este contaminată cu pesticide, ierbicide etc… Cuantifică cineva acest cost? Cuantifică cineva cât costă  poluarea solurilor generată de agricultura intensivă? Cât costă să tratezi 15 mc de apă din râu spre a o face potabilă? Nu şti? Uită-te pe factura de apă potabilă! Adaugă la costul kg-ului de carne şi costul apei consummate. Nu-i corect calculul?? Ba-i foarte corect deoarece va veni vremea când urmaşii nostri vor trebui să plătească, vor trebui să refacă apa pe care noi o poluăm azi iresponsabili  !

Aceasta nu-i o poveste, e realitatea!

Pentru a produce un hamburger este nevoie de 2400 de litri de apă. Pentru un pahar cu lapte, avem nevoie de 200 de litri de apă, pentru un ou, 135 de litri, un măr, 70 de litri, o felie de pâine, 40 de litri, iar un cartof, 25. În funcţie de clima oricărei ţări, aceste valori variază, dar la nivel global, aceste statistici pot fi îngrijorătoare pentru resursele de apă pe care le avem la dispoziţie. Pentru a produce un kilogram de carne, sunt necesari 15.000 de litri de apă. Pentru un kilogram de grâu se consumă 1500 de litri, iar statisticile arată că, pentru a satisface nevoile de apă ale fiecărui om de pe planetă, avem nevoie de 3000 de litri de apă zilnic. Toate acestea în timp ce, la nivel mondial, sunt desfăşurate campanii pentru combaterea foametei şi a sărăciei.

Incurajarea consumului de carne din ultimii ani este o crimă fără precedent la adresa umanităţii. La nivelul anului 1900 în Romania, consumul anual per cap de locuitor era de sub 9 kg, astazi a depăşit 40 kg! De ce? Simplu să facă bani pe  boala şi prostia noastră! Plătim impozite imense să consumăm carne ieftină pentru ca apoi să căutăm doctorii Clujului…! De peste 50 de ani e dovedit ştiinţific că alimentaţia ce include carnea şi amidonul stă la baza tuturor bolilor. De peste 50 de ani e demonstrat ştiinţific că organismul uman se autovindecă atunci când consumă doar fructe, legume şi seminţe CRUDE! Hipocrate spunea acum câteva mii de ani …să ne fie hrana leac şi leacurile hrană!  Sunt cărţi ce  aşteaptă să-ţi spună Adevărul,… când vei fi pregătit  vei şti să-l afli ! Adevărul te va elibera! Poftă mare!…dar cu mare grijă.

Autor: Radu Roncea

Sursa: Inforor.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • nu stiu cat din ceea ce scrie chiar este documentat sau doar o alta teotie a conspiratiei gandita de autor..o singura observatie..se scrie frecvent si nu fregvent..mai pune mana si pe o carte de limba romana..asa ca o sugestie

  • Exista un adevar totusi… industria alimentara si farmaceutica, ne bombardeaza cu reclame, de a ne indopa cat mai mult….Asta lasand la o parte calitatea produselor.Amintiti-va de scandalul cu carnea stricata…Ce dovezi mai doriti???