Politică

M-am saturat de Uniunea Europeana. U.E. a furat “legal” din Romania miliarde de euro

anti-ueDe 7 ani de cand a intrat in Uniunea Europeana, tara noastra dă in fiecare an 1 % din P.I.B. ca si contributie obligatorie la Uniunea Europeana, adica 1,2 miliarde de euro pe an – adica aproximativ 8.4 miliarde de euro in total,oficial neoficial miliarde de euro așa cum contribuim si la FMI,Banca Mondială,ONU…,NATO. Banii acestia se vireaza anual, direct, fara proiecte, fara formalitati si fara complicatii, doar pe baza unei simple hartiute, un ordin de plata (ca si o chitanta de la aprozar) prin care Romania isi plateste acum “tributul” Uniunii Europene la fel cum platea in urma cu sute de ani tribut la turci sau contributii si despagubiri de razboi platite zeci de ani de romani la sovietici.

Acum alta este situatia, in schimbul unor vorbe mieroase, ca si: democratia, libertate si libera circulatie, romanii au intrat in Uniunea Europeana in 2007, dar nu inainte de a plati zeci de miliarde de euro direct si indirect tarilor mai “batrane” din U.E. Romania a fost obligată sa-si dea fabrici, uzine, banci, resurse naturale, in general aproape toata industria, economia si finantele ca tarile puternice din U.E. si aliatul SUA cu NATO, sa ne primeasca in asa zisul club select din care fac si ele parte, dar nu inainte de a ne distruge aproape total sau a ne lua ce am avut mai bun in tara asta.

Din visul romanilor pentru un trai mai bun, sau cel putin decent in Uniunea Europeana s-a ales praful, deoarece in 7 ani europenii beneficiind de complictitatea, vasalitatea sau chiar tradarea liderilor politici din Romania de dupa “revolutia din 89” au distrus agricultura, economia si finantele autohtone si ne-au dat la schimb doar iluzii si vorbe desarte despre drepturi si oportunitati.

In fapt, Uniunea Europeana s-a comportat cu Romania la fel de rau ca si conchistadorii spanioli cu indienii-americani cand le-au impus cu forta o noua randuire social-politica, un nou sistem economic sau chiar un nou sistem religios.

Daca conchistadorii au dat indienilor margelute de sticla pentru un pumn de aur, europenii au dat romanilor doar drepturi teoretice, iluzii dar si “sansa” de a deveni muritori de foame in propria tara, cersitorul sau hotul de serviciu al Europei (dupa modelul unei minoritati din o minoritate), stigmatizatul Europei sau tapul ispasitor pentru toate relele din Uniune.

Uniunea Europeana ia orice masura, inclusiv ilegale pentru a-i impiedica pe romani sa acceseze zecile de miliarde de Euro avute teoretic de catre Romania la dispozitie, prin sabotaje directe sau masuri ultra-birocratice care fac ca accesarea acestor bani sa fie aproape imposibila. Asa se face ca in 7 ani Romania a primit de la “sora” U.E. doar 3,67 miliarde de euro dar au dat fara probleme contributii de peste 8,4 miliarde de euro. Strigator la cer este si faptul ca majoritatea proiectelor europene sunt intentionat supraevaluate si axate pe lucruri neesentiale cum ar fi drumuri asfaltate pe campuri si prin paduri desi nu avem asfalt pe toate strazile din orase sau locuri de joaca si parcuri in varf de munte desi cele din localitatiile nostre arata ca dupa razboi. Nu mai vorbesc de banii aruncati pe cursuri si proiecte teoretice “de formare, instruire si pregatire” sau cel mult proiecte ramase doar in dosare, fara a ramane nimic practic pentru romani dupa “investitii” totale de sute de milioane de euro.

In aceste conditii, dupa 1989 si in special in ultimii ani, am schimbat jugul de lemn al sovieticilor-rusi, pus in anii 40’-50’ pe Romania, cu jugurile de “aur” al U.E. si al Statelor Unite in conditiile in care nici “prietenii” rusi nu au renuntat la jugul avut pe tara noastra. Din nefericire, nici guvernantii actuali (ca si cei vechi din PDL) nu vor sa ia masuri in beneficiul cetateanului roman. Mai mult, ultimul acord cu “asasinii economici” de la F.M.I. si B.M., alaturi de marirea taxelor, impozitelor, marirea preturilor la energie si utilitati si vanzarea unor companii de stat profitabile duc la saracirea si mai accentuata a populatiei si caderea spre un prognozat faliment de tara si sclavia totala a majoritatii populatiei din Romania.

Sursa: Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ineptii! probabil ca ai fi fericit(a)cu un Mare Zid romanesc de influenta chineza in jurul gliei bietei tarisoare aflate la indemana lacomiei Strainului!
    De ce nu spui si cat primeste Ro anual de la UE tot in mod direct??? sau asta ti-ar demonta asa-zisa teorie protocronista? :|

  • Vinovați sunt toți politrucii români care ar vinde-o și pe măsa pentru 2 arginți. Voți-i în continuare că va fi și mai rău!

  • Normal….UE= al treilea Reich…ce credeati, ca vom scapa asa usor???!!!
    Cotizam la UE 1,2 miliarde euro, plus un miliard la partidele care sustin UE si mafia locala sub acelasi paravan al UE!!!
    Traiasca UE si Partidele mafiei locale!!! Ura si la Gara!!!

  • Pentru Merlin:daca ai singe in instalatie,da-ne un numar de telefon si o adresa ca sa te contactam pentru o discutie despre UE si Romania!Ai curajul raspunderii pentru cele afirmate?Hai sa te vedem!

  • UE = Imperiul Roman de Apus, guvernat de Papalitate prin influenta agentilor = cardinalii.
    Nu aveam si nu avem ce cauta acolo!
    Pierderea suveranitatii inseamna si a controlului asupra mediului si deci noul statut este de “strain” in propria tara.
    “Politica” apuseana pune la baza atatarea fricii, provocarea ispitelor si “re-educarea” cu scopul obtinerii omului “nou”, supus si producator de taxe, ignorant si dependent de “circul” devenit industrie (sport, politica, spectacole diverse) cu o permanenta si sustinuta propaganda,
    Realizarile apusene in toate domeniile au inceput cu exodul oamenilor de stiinta, aristilor, filozofilor din fata Islamismului, dupa cicerirea Constantinopole-lui. De aceea istoria manipulata spune ca a fost un ev intunecat.
    Sursa vitalitatii si evolutiei apusene a fost Rasaritul European – oameni si resurse sale materiale.
    Impartasind o filozofie politica materialista degenerata in imoralitate si raportata numai la conventionalismul sistemului (si … stapanilor) banului nu are ce sa ofere Romaniei decat iluzii adica minciuni si exploatarea auto-inselarii.
    Alta vaca de muls, neo-sclavi “proaspeti” si gata de munca ieftina, … si jecmanirea resurselor ca s-a dat tara degeaba de catre canalii care ne-au inselat increderea si care au mintit din prima secunda cand au deschis gura.
    —————
    O singura observayie: sint si alte miliarde “supte” de Apus – privatizarile catre firme vest-europene a dat o resursa cadou si au obtinut preturi… occidentale, pe care romanii nu le primeau.
    Diferenta de pret, zi de zi, an de an… sa calculeze cine poate.
    Apoi, milioanele de romani din vest care produc si slujec (la slujba, serviciu desigur!) in conditii de plata inferioara (vezi diferenta), platesc tot acolo taxe, consuma si preturile include alte taxe… si nu beneficiaza de protective sociala egala cu ceilalti, nu consuma fondurile din asigurari si – cu exceptia unor indivizi care nu sint mai multi decat ceea ce exista deja ca activitate criminal – isi vad de treaba, sa nu aiba problem cu autoritatile deci fara sa le provoace cheltuieli “obisnuite”.
    Eu cred ca de la 5 miliarde de euro pe an se poate vorbi, nu doar 1 milliard si ceva…
    “Unirea face puterea” dar si “spune-mi cu cine te iprietenesti ca sa stiu cine esti”.
    piritual, te “dai” cu ereticii, nu dpera sa dai decat de dracu’.