Politică

Cristoiu: Digi 24 a angajat cu salarii uriașe pe mai toți ofițerii acoperiți din presă

55e844e8682ccf3f418bcf66Digi24 nu se neliniștește o clipă că are rating sub zero, dar în schimb a angajat cu salarii uriașe pe mai toți ofițerii acoperiți din presă plecați de la locurile lor de muncă nemulțumiți că, după ce că luau poziție de Drepți la auzul Trompetei de la Unitate, mai erau și prost plătiți, afirmă pe blogul său jurnalistul Ion Cristoiu.

Ori de cîte ori simte nevoia unui masaj mediatic, șefa DNA apelează la serviciile complete ale Digi24. Despre acest post al Noii Securități, repetare halucinantă în mandatul lui Klaus Iohannis a Realității lui Sorin Vântu din primul mandat al lui Traian Băsescu, prin care Noua Securitate a transferat banii de la Realitatea lui Sorin Ovidiu Vântu la Digi24, am mai scris. În istoria României postdecembriste, acest post va rămîne ca o dovadă a aberațiilor Sistemului Instituțiilor de Forță care conduce țara. În timp ce ziare, televiziuni, posturi de radio se dau de ceasul morții să scoată rating și tiraj, în paralel cu reducerea cheltuielilor de salarii, mai afirmă Cristoiu.

Interviul luat Codruței Kovesi de către Cosmin Prelipceanu e atît de lingușitor în materie de întrebări, transformate în elogii, încît sînt sigur că așa ar fi arătat un interviu dat de Tovarășa unui ziarist de la Scînteia, susține jurnalistul.

Sursa: Flux24.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Numai cei surzi si orbi mai pot nega realitatea prezentata de dl Cristoiu,dar,ca sa fie credibili sa aduca argumente.

  • nu denigreaza pe nimeni, spune Adevaru ! dar spalatiipe creier, strainii de neam si cozile de topor nu pot accepta Adevarul !!!

  • SEMNAL DE ALARMA PENTRU :
    – pamantul udat cu sangele stramosilor nostri la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Vidin, Marasesti, Oituz….acaparat de straini cu milioanele de hectare !!!!
    – Sa reactionam pana nu e prea tarziu pentru INTERZICEREA VANZARII PAMANTULUI CATRE STRAINI !
    – SA IESIM URGENT BABILONIA ANTIHRISTICA SI ANTINATIONALA : UE !!!
    – sa oprim aceasta CATASTROFA !
    – sa oprim disparitia neamului a natiunii noastre prin INTERZICEREA VANZARII PAMANTULUI CATRE STRAINI !
    – sa respectam, sa nu ne batem joc de sangele stramosilor varsat de-a lungul secolelor pentru PAMANTUL NOSTRU !
    – SA NE TREZIM DIN ADORMIRE !

    – Tara se vinde, pamantul se vinde, sufletul se vinde, omenia se vinde…in “civilizatia” occidentala totul se vinde.
    – Strainii ocupa cu milioanele de hectare pamantul pentru care stramosii nostri si-au varsat sangele la : Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Vidin, Marasesti, Oituz…
    – Strainii au acaparat economia, resursele :petrol, aur, gaze, energie,ape minerale….
    – Strainii, minoritarii, au ocupat institutiile statului, si noi dormim, ne lasam inselati zi de zi de propaganda mincinoasa occidentala iudeomasonica : stat de “drept”, political corect, pacatul ca norma de viata, invazie pagana mahomedana, privatizari, liberalizari, investitori, homosexuali, card si cip, pensii, asigurari private, bancheri…

    “Adevărata suveranitate naţională îşi are tron pământul patriei cu sufletul îngropat în el. Nici o legislaţie nu poate împărţi tronul acesta între autohtoni şi venetici. Şi nu există aur pe lume să echivaleze preţul ţarinii strămoşeşti. Pentru că, din moment ce această ţarină e strămoşească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani. Cine îşi vinde pământul săvârşeşte un sacrilegiu fiindcă îşi vinde morţii din el. Crima democraţiei e că a pus la mezat patria, şi aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naţionalismului, să lămurim geamătul morţilor jigniţi în mormintele lor şi grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoşilor şi ea nu se lasă nici răpită, nici vândută. România trăieşte sub dictatura capitalismului fără patrie”.
    N.Crainic

    “Matei Basarab răscumpăra cu bani din visterie pământuri încăpute pe mâini străine; astăzi trei din patru părţi ale acestor pământuri sunt în asemenea mâini. Se înţelege că cu pământul trec drepturile publice, cu acestea Parlamentul, cu Parlamentul puterea.”
    Mihai Eminescu, De îmbunătăţiri rele…, Timpul, 3 dec. 1882, Opere, vol. XIII, pag. 234

  • Te pricepi d-le Cristoiu doar ai fost toata viata un pupincurist. La mai multe sau esti refuzat ca iti pute gura.