Politică

Cristian Bușoi pe post de Carmen Iohannis?!

media-144957462351444300Marți, 8 decembrie 2015, la două zile după publicitarul Moș Nicolae și cu 17 zile înaintea Starletei Moș Crăciun, uzurpatorul lui Moș Gerilă, în viața și activitatea mea de publicist a avut loc un eveniment sufletesc uriaș.

Unul dintre acele evenimente despre care biografii unui scriitor din posteritate îl prezintă ca aducînd cu sine o cotitură în creația respectivului.

Ceva gen, în anul cutare, scriitorul a cunoscut-o pe x, s-a îndrăgostit de ea nebunește și sub puterea acestei iubiri a renunțat la roman și a trecut la schiță.

Din cîte se știe, l-am criticat mult în anul de mandat pe Klaus Iohannis, pentru că nu ieșea în lume fără Carmen Iohannis, în acte soția sa, în presa prezidențială, Răvășitoarea.

Din motive care-mi scapă și, evident, fără nici o legătură cu criticile mele ( cine să ia în seamă scrisul unui controversat ca mine, cînd presa noastră e plină de inși care scriu stînd pe un stîlp în deșert, să nu fie ispitiți de nici un politician și de nici un partid?!), Klaus Iohannis a început să iasă în lume fără Răvășitoarea.

Marți, 8 decembrie 2015, am ajuns să-mi dau pumni în cap pentru c-am criticat prezența lui Carmen Iohannis alături de președinte la ieșirile publice ale acestuia.
Marți, 8 decembrie 2015, a Klaus Iohannis a făcut o vizită în București fără Carmen Iohannis.
A fost însoțit, în schimb, de Cristian Bușoi, sigur candidat la PNL la Primăria Bucureștilor.

De ce a fost ziua de marți, pentru mine, una de răsturnare sufletească?
Marți, 8 decembrie 2015, mi-am zis:
Dumnezeule!
Te pomenești că urmare a criticilor primite pînă acum Klaus Iohannis va ieși de acum încolo în lume însoțit de Cristian Bușoi în loc de Carmen Iohannis?!
Traian Băsescu a zis că Mutul a însoțit Mortul prin București.

Eu spun că în acest caz Cavoul (Klaus Iohannis e țeapăn și solemn ca un cavou de pe aleea centrală a cimitirului Bellu) a însoțit prin București Mortul ( cu toată străduința sa de a trece drept viu, Cristian Bușoi e un Mort în materie de carismă. N-ar face să tresară la trecerea sa nici măcar Babele din Bucegi, care, bătrîne cum sunt, s-ar uita și la un drum comunal, numai tînăr să fie).

Își poate cineva imaginea o mai mare nenorocire pentru poporul român?!

Autor: Ion Cristoiu

Sursa: Cristoiublog.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • lasa ca e buni astia castiga rezultatele alegerilor,mai les ca-l au langa ei pa hotul hotilor-Blaga