Politică

Corectitudinea politică devine religie de stat în România

gay-dictatorship-238x178Încă un rând de cătușe și de călușe se mai pregătește pentru români. La pachet cu legea 217/2015 și cu legile big brother, legea “defăimării” promovată de Liviu Dragnea și adoptată suspect de repede de Senatul României în ziua de 7 octombrie 2015  pune la dispoziția organelor statului român un instrument juridic suficient de elastic pentru a putea băga la pușcărie / penaliza pe practic oricine are alte păreri decât cele conforme cu ideologia corectitudinii politice.

Exact așa cum faimosul articol 209 privind “uneltirea împotriva ordinii sociale” din Codul Penal al lui Carol al II-lea a fost instrumentul perfect, utilizat deopotrivă de dictatorul regal, dar și de Antonescu și mai ales de comuniști, pentru exterminarea opozanților politici, pachetele acestea de legi cu prevederi largi și foarte echivoce oferă acoperirea legislativă pentru a-i executa juridic pe toți cei care se exprimă, nu-i așa, incorect politic, ‘defăimător’, în spirit de ‘discurs de ură’, legionar de-a dreptul… La pușcărie cu defăimătorii, obscurantiștii, conservatorii, legionarii și înapoiații de creștini din țara asta.

Trăiască democrația corectă-politic!

Citiți și vă cruciți ce propune legea asta infamă.

Dacă legea asta e promulgată de Iohannis, corectitudinea politică devine practic religie de stat în România. Inevitabil, Biserica și toți cei care, în virtutea credințelor lor, vor adopta în mod public poziții considerate “defăimătoare” și “incorecte politic” vor suferi rigorile legii penale. Ținând seama de ce s-a petrecut în alte țări, ne putem aștepta ca pe termen mediu creștinii din România să fie persecutați pentru opiniile și credințele lor aflate în răspăr cu ceea ce ce constituie “corectitudinea politică” a stăpânirii politice actuale, zise și “democratice.”

Dintr-o țară recunoscută pentru conservatorismul ei, prin această lege adoptată pe șestache de bugetivorii din Parlament, România devine peste noapte un campion internațional în ceea ce privește penalizarea celor care nu acceptă agenda multiculturalismului și a corectitudinii politice. Pur și simplu, legea promovată de Dragnea prevede constituirea unui imens eșafodaj de propagandă, spălare pe creier, monitorizare și pedepsire a tuturor celor care vor putea fi decretați drept intoleranți de cei ce hotărăsc ce e corect și ce nu e corect politic.

Oare chiar nimeni dintre cei cu funcții de conducere în Biserică nu realizează că Dragnea, cel decorat cu ordinul “Sfinților Martiri Brâncoveni” (halal ironie istorică), tocmai promovează o lege prin care în viitorul apropiat creștiniidin România vor putea fi persecutați cu legea în mână pentru vina de a nu împărtăși concepția corectă politic despre ce înseamnă așa zisa “orientare sexuală”??? Oare chiar nimeni nu vede că legea asta crează o adevărată infrastructură prin care “evanghelia” drăcească a corectitudinii politice va fi impusă mai întâi peste stat, peste administrație iar mai apoi peste întreaga societate românească??? În condițiile în care știm prea bine ce s-a întâmplat după promulgarea legilor corectitudinii politice în Occident, este evident că legea aceasta pregătește terenul pentru cascada de legi și de inginerii sociale prin care, exact așa cum s-a întâmplat în alte țări, creștinismul autentic va fi mai întâi marginalizat, iar mai apoi scos în afara legii în societatea românească.

La final, nu pot să nu mă întreb de ce tocmai Dragnea și de ce tocmai acum?

Ipoteza mea este că e posibil să fie vorba de un târg, promovarea acestei legi face parte din pachetul de negociere al jupânului, care acum știe că, inevitabil, va petrece o perioadă la „beciul domnesc”. Pentru ca sejurul să nu fie prea lung, ci doar o mică perioadă de cantonament, după modelul Năstase, jupânul Dragnea și-a luat angajamentul ca, în calitate de șef peste șeptelul de parlamentari al PSD, să promoveze rapid o lege pe placul celor care susțin pe plan global distrugerea oricărei opoziții cât de cât semnificative la agenda multiculturalismului și corectitudinii politice.

De ce e nevoie de o astfel de lege acum? Păi cam miroase a praf de pușcă, nu se știe ce va aduce ceasul, nu anul, așa că e nevoie ca stăpânirea „democratică” să aibă toate instrumentele legale la dispoziție pentru a menține liniștea, ordinea și disciplina pe tarlaua cu iobagi valahi.

Totuși, iobagii valahi din Ardeal, deși munceau ca robii, când a fost vorba să le se ia și credința, s-au răsculat și n-au acceptat să-și schimbe credința după cum vroia stăpânirea de atunci. Oare strănepoții lor de acum și cetățenii slugostatului român actual chiar vor accepta ca proștii ca niște șmecheri să se folosească de nenorocitul de mameluc Dragnea pentru a rescrie, prin artificii juridice, gramatica de profunzime a societății românești după codurile antihristice ale ideologiei corectitudinii politice???

Autor: Corneliu Berari

Sursa: Rost Online

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu